Πώς περιγράφει τα όσα πέρασε η 22χρονη

Απόπειρα βιασμού από τον εργοδότη της καταγγέλει μία 22χρονη Βολιώτισσα, η οποία κινήθηκε εναντίον του νομικά, καταθέτοντας μήνυση. Το συμβάν φέρεται να σημειώθηκε τα ξημερώματα της 10ης Σεπτεμβρίου σε μπαρ που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλει η 22χρονη, είχε προσκληθεί μαζί με συναδέλφους της σε πάρτυ για το κλείσιμο λόγω χειμώνα του μαγαζιού, συνιδιοκτησίας του φερόμενου ως δράστη. Λίγο πριν αποχωρήσει από το νυχτερινό μαγαζί, ζήτησε από την παρέα της να την περιμένουν μέχρι να πάει στην τουαλέτα.

Όταν μπήκε μέσα διαπίστωσε οτι την ακολούθησε ο 35χρονος εργοδότης της. Στη συνέχεια έσπρωξε την πόρτα της τουαλέτας και μπήκε μέσα θωπεύοντας την 22χρονη, λέγοντας της παράλληλα οτι «την θέλει».

«Προσπαθούσα να τον απωθήσω όσο εκείνος επιχειρούσε να με φιλήσει στον λαιμό, ακινητοποιώντας τα χέρια μου. Στη συνέχεια με κόλλησε στον τοίχο και με έπιανε με τα χέρια του στα οπίσθια και σε άλλα μέρη του σώματός μου, ενώ εγώ του έλεγα συνεχώς να σταματήσει» αναφέρει στην κατάθεσή της η νεαρή καταγγέλουσα και συνεχίζει:

«Έβαλε το χέρι του στο εσωτερικό των ρούχων μου για να πιάσει τα γεννητικά μου όργανα και έφτασε κοντά σε αυτά. Τότε τον απώθησα βάζοντας όλη μου τη δύναμη. Στη συνέχεια ξεκούμπωσε το παντελόνι του και έπιασε το μόριό του με σκοπό να το βγάλει από το παντελόνι».

Εκείνη τη στιγμή πέρασε από τον προθάλαμο της τουαλέτας ένας υπάλληλος του καταστήματος που είδε μέρος της σκηνής. Αναρωτήθηκε τι ακριβώς γινόταν και τότε η καταγγέλουσα του αποκρίθηκε «κοίτα εδώ τι γίνεται». Ο υπάλληλος έδειξε να αντιλαμβάνεται τι συνέβη και τότε ο φερόμενος ως δράστης βγήκε για να πλύνει τα χέρια του, μαζί με τον υπάλληλό του.

Όταν ο υπάλληλος αποχώρησε από τις τουαλέτες, ο κατηγορούμενος επανήλθε στο εσωτερικό της τουαλέτας, αλλά η 22χρονη βρήκε την ευκαιρία να “αποδράσει”.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, δύο ημέρες αργότερα κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, ενώ όταν ενημερώθηκε γι’ αυτό ο φερόμενος ως δράστης, επικοινώνησε μέσω μηνυμάτων με την 22χρονη με σκοπό να της ζητήσει συγγνώμη για να αποσύρει την καταγγελία.