Την Τετάρτη στις 18:00 στον Αυτοδιαχειριζόμενο Χώρο Επί Τα Πρόσω θα πραγματοποιηθεί συνέλευση για τη διοργάνωση αντιπολεμικών κινητοποιήσεων σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία, τους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς, την καπιταλιστική κρίση και το κρατικό-καπιταλιστικό σύστημα που γεννά και θα συνεχίσει να προκαλεί τους πολέμους ως αποτέλεσμα των αντιφάσεών του και των αδιεξόδων του.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το κίνημα να βρεθεί με όλες του τις δυνάμεις στους δρόμους ώστε να βάλει ένα φραγμό στις πολεμικές μηχανές που σφαγιάζουν τους λαούς σε όλο τον πλανήτη.

Είναι κρίσιμο να προταχθεί η διεθνιστική αλληλεγγύη και ο ταξικός-αντικρατικός-αντικαπιταλιστικός αγώνας ως η μόνη ζωντανή προοπτική για τις κοινωνίες και τους λαούς όλου του κόσμου.

Μακριά από κάθε είδους προστάτη να βρεθούμε στους δρόμους στοχοποιώντας και σαμποτάροντας τη συμμετοχή του ελληνικού κράτους στον πόλεμο, τον τυχοδιωκτισμό του και τις πολεμοκάπηλες συμφωνίες του. Να έρθουμε σε ρήξη με τα στρατηγικά συμφέροντα της ελληνικής αστικής τάξης και του κράτους, με τη πρόσδεση τους στο άρμα ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ, με τη μετατροπή ολόκληρου του ελλαδικού χώρου σε νατοϊκό στρατόπεδο, με τα γιγαντιαία εξοπλιστικά προγράμματα και με την εντεινόμενη πολεμική προετοιμασία.

Η ΤΑΞΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΜΜΟΣ ΣΤΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ


ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ


ΟΥΤΕ ΜΕ ΡΩΣΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ-ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ


ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ/ ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ

αναρχική ομάδα «δυσήνιος ίππος»