Ενάντια στις ανατιμήσεις των τελευταίων χρόνων που οξύνονται από την πανδημία Covid-19 και την ιμπεριαλιστική σύγκρουση στην Ουκρανία. Ενάντια στις αυξήσεις τιμών του ρεύματος, του πετρελαίου θέρμανσης, του φυσικού αερίου, της βενζίνης. Ενάντια στις ανατιμήσεις στα αγαθά πρώτης ανάγκης και στους πλειστηριασμούς πρώτων κατοικιών. Ενάντια στην εξαθλίωση που μας επιφυλάσσει ο καπιταλισμός.

Στην Ελλάδα των 1.100.000 ανέργων, στον τόπο όπου 1 στους 6 νέους ζει με σοβαρές υλικές και κοινωνικές στερήσεις. Εκεί όπου οι μισθοί και οι συντάξεις δεν αρκούν ούτε για τα στοιχειώδη την ώρα που ξοδεύονται αμύθητα ποσά για να ταϊστούν οι διεθνείς έμποροι όπλων, αλλά και οι ντόπιοι εφοπλιστές, βιομήχανοι, καναλάρχες και κλινικάρχες.

Δεν έχουμε άλλο δρόμο επιβίωσης από αυτόν που γεννά ο αγώνας, δεν έχουμε άλλη ελπίδα από αυτή που γεννά η αλληλεγγύη και η οργάνωση μας στα μέρη που τσακίζουν τις ζωές μας: Στους χώρους δουλειάς της εντατικοποιημένης εκμετάλλευσης, στις γειτονιές της φτώχειας και της καταστολής.

Στηρίζουμε-Συμμετέχουμε στη Συγκέντρωση – Μικροφωνική ενάντια στην ακρίβεια, Σάββατο 2/4 πλ. Πηγάδας στον Πειραιά.