Με αφορμή την ολοκλήρωση της δίκης σε δεύτερο βαθμό των δολοφόνων και βιαστών της Ελένης Τ., στην οποία και κρίθηκαν ομόφωνα ένοχοι ξανά από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο, αναδημοσιεύουμε απόσπασμα από παλιότερο άρθρο σχετικά με την υπόθεση.

«Το ίδιο το αστικό σύστημα, άλλωστε, που σήμερα πήρε αυτή την απόφαση, είναι το ίδιο που αθώωσε το 2010 τους βιαστές συμμαθητές της ανήλικης Βουλγάρας στην Αμάρυνθο για το έγκλημα που έγινε εκεί το 2006. Είναι το ίδιο που το 2012 διαπόμπευσε τις οροθετικές γυναίκες ως κίνδυνο για τη δημόσια υγεία και τις κατηγορούσε για βαριές σκοπούμενες σωματικές βλάβες κατ’εξακολούθηση. Είναι το ίδιο που προσπαθεί να βγάλει λάδι τους δολοφόνους του Ζακ και τους υπερασπίζεται ρίχνοντας λάσπη στη μνήμη του. Είναι το ίδιο που το 2017 καταδίκασε την 22χρονη Π.Α. στην Κόρινθο επειδή αμύνθηκε στον βιαστή της. Είναι το ίδιο, που ακόμα-ακόμα όταν η ίδια η Ελένη πήγε να καταγγείλει τον πρότερο βιασμό της την έστειλαν πίσω στο σπίτι της.»

…και είναι το ίδιο που πρόσφατα όχι απλά αμφισβήτησε τον βιασμό της Γεωργίας στη Θεσ/νίκη αλλά πρότεινε και την επιφόρτισή της με τα δικαστικά έξοδα της καταγγελίας του βιασμού της.

ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΕΙ ΤΗ ΒΙΑ!

Πηγή: https://el-gr.facebook.com/disiniosippos