Ο καπιταλισμός περνάει μια βαθιά δομική κρίση που εκδηλώνεται σε όλα τα πεδία της καθημερινής μας ζωής: στην υγεία και την παιδεία, στους μισθούς και στα νοίκια, και στην παρούσα συγκυρία κυρίως στις ανατιμήσεις των προϊόντων, τις τιμές του ρεύματος και τη γενικευμένη ακρίβεια.

Η κρίση τροφοδοτείται από τους ανταγωνισμούς ανάμεσα στα κράτη, και ταυτόχρονα τους οξύνει ακόμα περισσότερο, ενώ συμβάλλει και στην περαιτέρω αυταρχικοποίηση των καθεστώτων. Για μια φορά ακόμα, η διαχείριση της κρίσης αποσκοπεί σε ένα μόνο πράγμα: στο φόρτωμα όλων των βαρών της στους λαούς για να θωρακιστεί η κερδοφορία του κεφαλαίου.

Για να μην πληρώσουμε εμείς και αυτήν την κρίση.

Οι δομές αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας για τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης είναι αναγκαίο κομμάτι αυτού του αγώνα. Η ταξική αλληλεγγύη είναι η στήριξη του λαού στον εαυτό του. Είναι οι μικρές και μεγάλες πράξεις αλληλοβοήθειας που επιτρέπουν στους φτωχούς, στην εργατική τάξη, στους μετανάστες και στη νεολαία, να πιστέψουμε στις δικές μας δυνάμεις. Η αλληλεγγύη βρίσκεται στον πυρήνα των αξιών ενός νέου κόσμου που φέρουμε μέσα μας.

Συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για οικογένειες Παλαιστινίων προσφύγων

Σάββατο 5 Νοεμβρίου, 16:00 – 18:00, στον πολιτικό χώρο της Ταξικής Αντεπίθεσης, Καλλιδρομίου 49, Εξάρχεια.