Με τη «μεταμνημονιακή» Ελλάδα του υπέρογκου δημοσίου χρέους να αντιμετωπίζει κατάματα –παρά τις προπαγανδιστικές ιαχές για τους υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης- την εκδήλωση μιας νέας οξείας κρίσης, την ίδια στιγμή που η «ισχυρή Ελλάδα» των νατοϊκών βάσεων και των πολεμικών εξοπλισμών εισέρχεται πλήρως στον πόλεμο στην Ουκρανία και κλιμακώνει τον ανταγωνισμό της με την Τουρκία, θα ήταν απολύτως ρεαλιστικό αν ισχυριζόμασταν ότι οι αμέσως επόμενοι μήνες θα είναι από τους κρισιμότερους των τελευταίων ετών. Η αδυσώπητη αντεργατική –αντικοινωνική επίθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη, όσο και ο νέος γύρος της που προετοιμάζεται εντατικά για τους αμέσως επόμενους μήνες δεν επιτρέπει καθυστερήσεις και κωλυσιεργίες. Απέναντι σε αυτή την πολύ συγκεκριμένη διάταξη μάχης που λαμβάνει ο ταξικός εχθρός σήμερα, μοναδική διέξοδος για τους εργαζόμενους -ες, τους άνεργους – ες , τις νέες και τους νέους, για όλους εμάς που βλέπουμε το παρόν μας συνθλίβεται μέσα στην ανέχεια, τη φτώχεια, την κρατική τρομοκρατία και τον κοινωνικό εκφασισμό και το μέλλον μας να υποθηκεύεται -ακόμα και ως κρέας για κανόνια – στο όνομα αστικών και ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών και ανταγωνισμών, είναι αυτή του ανυποχώρητου και συγκρουσιακού κοινωνικού και ταξικού αγώνα.

Του αγώνα για αυξήσεις στους μισθούς και περιφρούρηση των εργατικών κατακτήσεων. Του αγώνα για κατάργηση του νόμου Χατζηδάκη. Του αγώνα για κοινωνική ασφάλιση, δωρεάν υγεία, για στέγαση, τροφή, νερό και ρεύμα απέναντι στην ταξική βία της ακρίβειας και την τρομοκρατία της ανέχειας.

Ενός αγώνα που επικοινωνεί και αλληλεπιδρά με τον αγώνα ενάντια στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε., τον πόλεμο, τον εθνικισμό και τον φασισμό και ο οποίος οριοθετεί αυτή τη στιγμή τα αντίπαλα ταξικά μέτωπα και τις αντιτιθέμενες ταξικές στρατηγικές στην ελληνική κοινωνία.

Από την μια το μέτωπο της εργατικής τάξης, της νεολαίας, της κοινωνικής και ταξικής αλληλεγγύης. Το μέτωπο των σακατεμένων από τα εργατικά δυστυχήματα, το μέτωπο των παραγωγών του κοινωνικού πλούτου. Το μέτωπο της απεργίας, της μαχητικής διαδήλωσης, του αντιφασιστικού αγώνα.

Και από την άλλη το μέτωπο του ελληνικού κράτους και κεφαλαίου, του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε, το μέτωπο των ληστών του κοινωνικού πλούτου, των σύγχρονων τοκογλύφων και μαυραγοριτών που με περίσσιο θράσος μας απειλούν δημόσια για επιστροφή στο 1942 ∙ το μέτωπο του πολέμου, του γενικευμένου χαφιεδισμού, της πατριαρχίας, της αξιακής παρακμής.

Αυτή η ιστορικού χαρακτήρα αντίθεση θέτει σήμερα εμφατικά την ανάγκη επαναστατικής υπέρβασης της!

Δύναμη και αλληλεγγύη στους εργατικούς αγώνες σε Μαλαματίνα, Cosco, Efood, Πετρέλαια Καβάλας και σε κάθε εστία εργατικής αντίστασης. Αλληλεγγύη στο μαχόμενο φοιτητικό κίνημα. Δύναμη στους τοπικούς αγώνες ενάντια στη λαίλαπα της καπιταλιστικής ανάπτυξης και στα ανυπότακτα Εξάρχεια.

Να συναντηθούμε από τους αντιφασιστικούς αγώνες σε κάθε γειτονιά μέχρι τις διαδηλώσεις ενάντια στην έμφυλη βία και την εξουσία του κράτους βιαστή. Να αναζωπυρώσουμε τις κινητοποιήσεις ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία, την αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες, τις πανελλαδικές δράσεις απέναντι στη Νατοϊκή δολοφονική μηχανή και τις βάσεις της και να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους πολιτικούς κρατούμενους και τους κοινωνικούς αγωνιστές.

Με Οργάνωση στη βάση και Ενότητα στη δράση!

Δυναμικοί ταξικοί αγώνες για τις σύγχρονες εργατικές κοινωνικές ανάγκες

Εξέγερση ενάντια στο καθεστώς της φτώχειας και της ταξικής υποτίμησης, της κρατικής τρομοκρατίας, του πολέμου, του κοινωνικού εκφασισμού

Για ένα κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων!

Απεργιακή Διαδήλωση 9 Νοεμβρίου- Χαυτεία 11.00

Ταξική Αντεπίθεση (Ομάδα Αναρχικών και Κομμουνιστ(ρι)ών)

Πηγή: https://www.facebook.com/efodos.net.fb/