Συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για οικογένειες από την γειτονιά του Κολωνού

Τρόφιμα: Ρύζι, όσπρια, καφέ, ζάχαρη, τσαι, μακαρόνια,

κονσέρβες, ντοματοπολτός, λάδι, αλεύρι

Βασικά είδη προσωπικής υγιεινής: σερβιέτες/ταμπόν σαμπουάν, σαπούνι, αφρόλουτρο, οδοντόκρεμα κτλ.

Ο καπιταλισμός περνάει μια βαθιά δομική κρίση που εκδηλώνεται σε όλα τα πεδία της καθημερινής μας ζωής: στην υγεία και την παιδεία, στους μισθούς και στα νοίκια, και στην παρούσα συγκυρία κυρίως στις ανατιμήσεις των προϊόντων, τις τιμές του ρεύματος και τη γενικευμένη ακρίβεια.

Η κρίση τροφοδοτείται από τους ανταγωνισμούς ανάμεσα στα κράτη, και ταυτόχρονα τους οξύνει ακόμα περισσότερο, ενώ συμβάλλει και στην περαιτέρω αυταρχικοποίηση των καθεστώτων. Για μια φορά ακόμα, η διαχείριση της κρίσης αποσκοπεί σε ένα μόνο πράγμα: στο φόρτωμα όλων των βαρών της στους λαούς για να θωρακιστεί η κερδοφορία του κεφαλαίου.

Για να μην πληρώσουμε εμείς και αυτήν την κρίση.

Οι δομές αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας για τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης είναι αναγκαίο κομμάτι αυτού του αγώνα. Η ταξική αλληλεγγύη είναι η στήριξη του λαού στον εαυτό του. Είναι οι μικρές και μεγάλες πράξεις αλληλοβοήθειας που επιτρέπουν στους φτωχούς, στην εργατική τάξη, στους μετανάστες και στη νεολαία, να πιστέψουμε στις δικές μας δυνάμεις. Η αλληλεγγύη βρίσκεται στον πυρήνα των αξιών ενός νέου κόσμου που φέρουμε μέσα μας.

Η ταξική και κοινωνική αλληλεγγύη θα νικήσει.

Δομή ταξικής αλληλεγγύης

Ταξική αντεπίθεση (Ομάδα αναρχικών και κομμουνιστ(ρι)ων)

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ *για OIKOY μαακοφναληότγηοπξτωκλυνύ ένειες απότ γεπονιά του Κολωνού Be Σάββατο Σάββαο24Δεκμβρίου 24 Δεκεμβρίου 12:00-14:00 Τρόφιμα Μακαρόνια, púą, όσπρια, Κανσέρβες λάδι. ντοματοπελτές, τσάι, καιφές, ζάχάρη, αλεύρι ΚΑπ. Βαυκαάτεδπτρτήиντc& σκευάαι φαρμακευηκάσκυάαίτα xατα σαπούνι, σαμπουάν, αφρόλουπρο, σερβξτεγ/ημπό,δονήαχμαΜΑπ σερβέτες/ταμπόν, οδσντόκρεμκαΚλπ. ΗΤΑΞΙΚΗ ΑΕH4KAKHHΝHΥHΝ-23 ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕΙ Ταξική Αντεπήίθεση ΟμάδαΑναιρχικώνκ χρχικών και Κομμουνστ(ριών Καλλιδρομίου49. Εξάρχειαα"