Ευρωατλαντική βαρβαρότητα με την συμμετοχή του Ελληνικού κράτους: Αρνούνται την ανθρωπιστική βοήθεια στη Συρία λόγω κυρώσεων!

Το πόσο κροκοδείλια είναι τα δάκρυα των αστών και ιμπεριαλιστών ηγετών μπροστά στα βάσανα των λαών αποτυπώθηκε για μια ακόμη φορά μπροστά στην άρνηση των ΗΠΑ και της ΕΕ να συνδράμουν τους σεισμοπληκτους πληθυσμούς της Συρίας εξαιτίας των κυρώσεων που έχουν επιβάλλει στο καθεστώς Ασαντ. Στο ρόλο του “καλού και υπάκουου στρατιώτη” και η Ελλάδα βεβαια με τον πρωθυπουργό της να δηλώνει κυνικά στο Cnn ” δεν υπάρχει επίσημος συνομιλητής στη Συρία» κι ως εκ τούτου δεν γίνεται να αποσταλεί βοήθεια.
Ασφαλώς δεν προξενεί κάποια έκπληξη ο κυνισμός και η βαρβαρότητα των ιμπεριαλιστών και των αστών ηγετών. Η περίπτωση του Ιράκ όπου εξαιτίας του εμπάργκο χιλιάδες παιδιά πέθαναν εξαιτίας έλλειψης τροφίμων και βασικών φαρμάκων είναι χαρακτηριστική.
Θυμίζουμε ότι η περιοχή της Συρίας που επλήγη από τους σεισμούς είναι μια πάμφτωχη περιοχή όπου για χρόνια αποτελεί το πεδίο διαδοχικών βομβαρδισμών και επεμβάσεων από τις δυνάμεις των πιο δολοφονικών μηχανών του πλανήτη. Του αμερικανικού στρατού, του ρωσικού, του τουρκικού, των ισραηλινών μαχητικών, αλλά και του συριακού στρατού και πλήθους χρηματοδοτούμενων από μυστικές υπηρεσίες ξένων κρατών παραστρατιωτικών ομάδων.

Απέναντι στη βαρβαρότητα του ιμπεριαλισμού προτάσσουμε τη διεθνιστική αλληλεγγύη των λαών. Τη μοναδική όμως αποδεικνύεται και σε αυτήν την περίπτωση οδό σωτηριας για τις εκμεταλλευόμενες τάξεις όπου γης!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

ΜΟΝΟ ΟΙ ΛΑΟΙ ΣΩΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ