Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους χιλιάδες αγωνιστές και αγωνίστριες που τίμησαν σήμερα στους δρόμους της Αθήνας –και όλης της χώρας- τους νεκρούς των Τεμπών. Κάτω υπό έντονη κατά διαστήματα βροχόπτωση και με στενή αστυνομική συνοδεία, η διαδήλωση πορεύτηκε με πείσμα, πάθος και με μια βαθιά αίσθηση ταξικού και κοινωνικού καθήκοντος, από το Σύνταγμα έως τον αποκλεισμένο από αστυνομικό φραγμό Σταθμό Λαρίσης πριν καταλήξει στον σταθμό ΗΣΑΠ Αττικής.
Μόνο ο λαός σώζει το λαό λέμε στα συνθήματα μας, και μόνο ο λαός μπορεί να τιμήσει και να πενθήσει τον λαό. Γιατί μόνο ο λαός καταλαβαίνει τι θα πει πόνος, αδικία, δυστυχία. Και μόνο αυτός μπορεί να δώσει στα αισθήματα αυτά υπόσταση, περιεχόμενο, κατεύθυνση. Και αυτό το περιεχόμενο δόθηκε χθες και σήμερα στις διαδηλώσεις οργής και τιμής για τους νεκρούς στα Τέμπη. Μπορεί όχι όσο θα θέλαμε όλοι και όλες, ωστόσο αυτό που είναι σίγουρo είναι ότι στους δρόμους που πορευτήκαμε και συγκρουστήκαμε χθες και σήμερα, οι συνειδήσεις βάθυναν, οξύνθηκαν, ατσάλωσαν. Και αυτό συνιστά την πιο χειροπιαστή, την πιο πιο έμπρακτη από μέρους μας απόδοση τιμής στους ανθρώπους που χάθηκαν.

Το μπλοκ της Ταξικής Αντεπίθεσης πορεύτηκε στην ουρά της σημερινής διαδήλωσης δίπλα σε δεκάδες νέους αγωνιστές και αγωνίστριες. Με την ίδια μαχητική διάθεση όπως και χθες, και φωνάζοντας διαρκώς συνθήματα κατέθεσε κι αυτό μαζί με τα άλλα μπλοκ τη δική του συμβολή στην πάλη για τη συγκρότηση του πολιτικού ταξικού υποκειμένου που έχει ανάγκη η εποχή μας.