Mαζική, με παλμό και με τη συμμετοχή πολλών συνελεύσεων γειτονίας, γυναικείων-φεμινιστικών ομάδων και πολιτικών συλλογικότήτων, η χθεσινή διαδήλωση που κάλεσε η Επιτροπή Αλληλεγγύης στη 12χρονη αποτέλεσε μια πρώτη δυναμική απάντηση στην (παρα)κρατική επίθεση που δέχτηκε με μαχαίρι η 12 χρονη, όσο και στις άθλιες μεθοδεύσεις του υπ. Προ. Πο, Εργασίας και της Κυβέρνησης συνολικά σχετικά με το ζήτημα.
Η σημασία τέτοιων διαδηλώσεων είναι από κάθε άποψη κρίσιμη. Δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι ουσιαστικά κρατάνε κάποια από τα πιο αποφασιστικά οδοφράγματα της ταξικής πάλης σήμερα. Ας φανταστούμε μόνο τι θα σήμαινε πολιτικά αν τα τελευταία γεγονότα περνάγανε κοινωνικά με τον τρόπο που θα ήθελε η κυβέρνηση ή με άμαζες και άτονες κινητοποιήσεις. Τι επέλαση της κρατικής τρομοκρατίας, του κοινωνικού εκφασισμού, της πατριαρχίας, των καπιταλιστικών σημασιών συνολικά αυτό θα σήμαινε.
Φυσικά η χθεσινή διαδήλωση ήταν η αρχή. Ή μάλλον ένας κρίκος σε όλη αυτήν την μεγάλη πορεία κιντοποίηεων που άνοιξε πέρσι τον Οκτώβρη, ένας κρίκος που πρέπει να δώσει τη σειρά του σε πολλούς άλλους ακόμα, ακόμα πιο μαζικούς και δυναμικούς μέχρι την αποκάλυψη και πλήρη την καταδίκη όχι μόνο των φυσικών προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση, αλλά και του συστήματος που τους έθρεψε και τους προστατεύει.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλες και όλους που συμμετείχαν στη χθεσινή διαδήλωση, δύναμη και αλληλεγγύη στην Επιτροπή Αλληλεγγύης στη 12χρονη και στη Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού Σεπολίων Ακαδημίας Πλάτωνος για το τεράστιο έργο που έχουν επιτελέσει.

Με πανό με σύνθημα «Να τσακίσουμε το (παρα)Κρατος των παιδοβιαστών- Κάτω τα χέρια από τη 12χρονη – Άμεση Απελευθέρωση της μάνας», γράφοντας συνθήματα στους τοίχους και φωνάζοντας διαρκώς συνθήματα (Η έμφυλη βία είναι ταξική, επίθεση στο σύστημα που δολοφονεί, Μπάτσοι ΤV Δικαστική Αρχή όλοι μαζί ξεπλένουνε τον κάθε βιαστή, Ούτε στον Κολωνό Ούτε και πουθενά, τσακίζουμε το trafficking σε κάθε γειτονιά, Μπάτσοι Δικαστές ακούστε το καλά, κάτω τα χέρια από τα παιδιά κ.α) πορεύτηκε το μπλοκ της Ταξικής Αντεπίθεσης.

[…] Η υπόθεση συνολικά, είναι αποδεικτική των πιο ακραίων και βίαιων απολήξεων του συμπλέγματος πατριαρχίας- καπιταλισμού, σε μια συγκυρία γενικευμένης κρίσης∙ μιας κρίσης που, μεταξύ άλλων συμπτωμάτων, εντείνει τον κοινωνικό εκφασισμό, την ταξική και την έμφυλη βία. Ειδικότερα, όμως, έρχεται να καταδείξει κάτι ακόμα : την ευαλωτότητα και την ανάγκη κοινωνικής προστασίας των παιδιών, από ένα εγκληματικό σύστημα που καθημερινά τα εκμεταλλεύεται, τα βιάζει, τα καταδικάζει στη φτώχεια, τους στερεί και απαξιώνει βασικά αγαθά τους, όπως η δημόσια παιδεία και η υγεία. Ένα αδίστακτο σύστημα που ενώ δεν έχει στεγνώσει το αίμα των νεκρών νέων από το κρατικό- καπιταλιστικό έγκλημα στα Τέμπη, ιδιωτικοποιεί παιδικά ογκολογικά νοσοκομεία.
Η υπόθεση υπεράσπισης της 12χρονης απέναντι στα κυκλώματα τράφικινγκ, τις (παρα)κρατικές μαφίες, τους βιαστές και το σύστημα που τους θρέφει, είναι υπόθεση όλων μας.
Ο λαός, η εργατική τάξη και το φεμινιστικό κίνημα θα περάσουμε από πάνω τους!
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΩΔΕΚΑΧΡΟΝΗ
Αλληλεγγύη σε αυτήν και την οικογένειά της
Άμεση απελευθέρωση της προφυλακισμένης μητέρας