Ταξική Αντεπίθεση | Δολοφόνοι και Εμπρηστές είναι το ελληνικό Κράτος και Κεφάλαιο, το ΝΑΤΟ και η ΕΕ και οι φασίστες υπηρέτες τους

Οι εμπρηστές των δασών και οι δολοφόνοι των 26 μεταναστών στη Δαδιά έχουν κοινό ονοματεπώνυμο! Είναι το ίδιο με εκείνων που δολοφονούν εργαζόμενους στα εργασιακά κάτεργα, το ίδιο με εκείνων που απαξιώνουν τις υπηρεσίες δασοπυρόσβεσης και δασοπροστασίας, το ίδιο με εκείνων που ιδιωτικοποιούν τους δημόσιους χώρους, την υγεία, την παιδεία. Είναι το ίδιο με εκείνων που οπλίζουν τα χέρια των ένστολων και παρακρατικών φρουρών της τάξης. Είναι το ίδιο με εκείνων που μετατρέπουν ολόκληρες περιοχές και οικοσυστήματα (όπως ο Έβρος) σε νατοϊκές βάσεις, είναι το ίδιο με εκείνων που θεσπίζουν τις ρατσιστικές αντιμεταναστευτικές αντιπροσφυγικές πολιτικές, είναι το ίδιο με εκείνων που βομβαρδίζουν και αιματοκυλούν λαούς.

Είναι το αιματοβαμμένο ονοματεπώνυμο του ελληνικού κράτους και κεφαλαίου, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ και των διαχρονικών υπηρετών τους, των φασιστών.

Όλοι-ες στους δρόμους! Η οργή για τους δεκάδες νεκρούς της τάξης μας και για τα οικοσυστήματα που κάηκαν θα περάσει από πάνω τους!