[Αθήνα] Αφίσα – Κάλεσμα της Αντιπολεμικής Διεθνιστικής Πρωτοβουλίας

ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Σε ένα εύφλεκτο διεθνές περιβάλλον, με τις “θερμές” και “ψυχρές” εστίες έντασης συνεχώς να πυκνώνουν, το ελληνικό κράτος παίρνει θέση μάχης. Για άλλη μια φορά κερδισμένο βγαίνει το κεφάλαιο. Για άλλη μια φορά τους ανταγωνισμούς τους θα τους πληρώσει η εργατική τάξη. Γιατί δικοί τους είναι οι πόλεμοι, δικοί μας είναι οι νεκροί.

Μοναδική μας εμπλοκή στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο είναι η ενεργητική αντίσταση απέναντι στο γενικευμένο σφαγείο και η δημιουργία διεθνιστικών αναχωμάτων. Ενάντια στη συμμετοχή του ελληνικού κράτους στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, τη σφαγή των Παλαιστινίων που πατάει σε μια χρόνια συνεργασία του ελληνικού κράτους με το Ισραήλ, την ανάληψη της ηγεσίας στη στρατιωτική επιχείρηση εναντίον των Χούθι στην Ερυθρά και τον μονόπλευρο πόλεμο που έχει κηρύξει η Ευρώπη – Φρούριο εναντίον των μεταναστών. Πόλεμο που διεξάγει και επωφελείται και το ελληνικό κράτος όχι μόνο στα σύνορα αλλά και στα κέντρα κράτησης και τους δρόμους των πόλεων.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ. ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΦΛΕΒΑΡΗ ΩΡΑ: 14.00

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ: ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ. ΚΥΡΙΑΚΗ 25/2, 16.00 – ΝΟΜΙΚΗ. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ; ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ PUSHBACKS (ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ)

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ