SS -ΝΔ-ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ
ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΆΦΙΚΙΝΓΚ, ΤΟΥΣ (ΠΑΙΔΟ)ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΑ Κ ΤΟΥΣ ΘΡΕΦΕΙ
ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΤΑΞΙΚΗ- ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ
ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ- ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗ 12 ΧΡΟΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΠΟΡΕΙΑ, Προπύλαια, Πέμπτη 14/3 19:00

Ενώ η δίκη για την υπόθεση τράφικινγκ και παιδοβιασμού στον Κολωνό οδεύει προς το τέλος της, σε εντεταλμένη υπηρεσία κυβέρνησης, κράτους κ παρακράτους, η εισαγγελέας της υπόθεσης, Μαρία–Ελένη Νικολού πρότεινε την Τετάρτη 13/3 την αθώωση του Μίχου για τις κατηγορίες του βιασμού και της μαστροπείας, κ την ενοχή του μόνο για τις πράξεις της κατοχής πορνογραφικού υλικού και της “διευκόλυνσης” της ανήλικης ώστε να εκδίδεται. Ενώ η εισαγγελέας ξέπλυνε εντελώς τον Μίχο, απέδωσε εξ ολοκλήρου την ενοχή για διακεκριμένη μαστροπεία στην προφυλακισμένη μητέρα της 12χρονης, η οποία ήταν και εκείνη που εξ αρχής κατάγγειλε στις αρχές το γεγονός.
Ενδεικτικό του ρόλου της δικαστικής μαφίας, ως υπερασπίστριας των συμφερόντων της Τάξης που υπηρετεί -εκείνης δηλαδή των καπιταλιστών, των εξουσιαστών, των μαστροπών και των βιαστών- είναι το γεγονός ότι η ίδια εισαγγελέας ανηλίκων είχε εισηγηθεί την αφαίρεση της επιμέλειας του παιδιού τους για τα φυλακισμένα μέλη του Ε.Α. Ρούπα και Μαζιώτη και την απόρριψη να δοθεί η επιμέλεια σε συγγενείς τους.
Είναι πασιφανές πως η διαπλοκή κυβέρνησης -αστυνομίας -δικαστικών αρχών- εκκλησίας, στο κύκλωμα τράφικινγκ-μαφίας του Κολωνού, (όπως κ της Ηλιούπολης) είναι τέτοια, που δεν επιτρέπει να τηρούνται ούτε καν τα προσχήματα από πλευράς αστικής δικαιοσύνης, με την τελευταία να φτάνει να ενοχοποιεί απροκάλυπτα ένα παιδί και να ξεπλένει τον βιαστή και μαστροπό Μίχο, υιοθετώντας το χυδαίο αφήγημα του τελευταίου πως ήταν “ερωτευμένος” μαζί της.
Ωστόσο η εισαγγελική πρόταση δεν έρχεται σαν κεραυνός εν αιθρία, όσο απροκάλυπτη και αν είναι, αλλά αποτελεί το ως τώρα αποκορύφωμα μιας ολόκληρης διαδικασίας συγκάλυψης και εκφοβισμού που έχει στηθεί όλο αυτό το διάστημα από κράτος και παρακράτος, με στόχο να κλείσει το στόμα της ανήλικης -και κατ΄ επέκταση κάθε άλλης επιζώσας- ώστε να μην ξεσκεπαστεί το κύκλωμα τράφικινγκ και οι υψηλά ιστάμενοι μετέχοντες σε αυτό. Μια διαδικασία που ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή που ήρθε στο φως η υπόθεση, με επιθέσεις στο σπίτι της 12χρονης ύστερα από τη δημοσίευση των στοιχείων της από την υφυπουργό Δ. Μιχαηλίδου, με ατελείωτες τραυματικές ανακρίσεις στη ΓΑΔΑ, τραμπουκισμούς από μπάτσους, παρενοχλήσεις δημοσιογράφων στην οικογένεια και κανιβαλιστικά «ρεπορτάζ».
Η διαδικασία αυτή συνεχίστηκε και πίσω από τις κλειστές πόρτες της δίκης. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως οι δικαστικές αρχές δεν διερεύνησαν ποτέ τον οίκο ανοχής της οδού Κασσάνδρας, όπου αποδεδειγμένα ο Μίχος εξέδιδε τη 12χρονη, υπεύθυνη για τον οποίο είναι η λεγόμενη «Μαρίνα», πρόσωπο-κλειδί της μαφίας, που συνδέεται τόσο με την υπόθεση της Ηλιούπολης, αλλά και με την υπόθεση μαστροπείας δεκάδων Κολομβιανών γυναικών, εκδιδόμενων στους οίκους ανοχής της.
Όλα τα παραπάνω είναι αποκαλυπτικά της ίδιας της φύσης του τράφικινγκ, ως της πλέον χαρακτηριστικής έκφρασης της βίας που ασκεί καθημερινά ο καπιταλισμός, απέναντι σε φτωχές γυναίκες, ανήλικες και μη, στη βάση των ιδεολογικών επιταγών της πατριαρχίας: της πρόσληψης δηλαδή του γυναικείου σώματος ως πεδίου άσκησης βίας, εξουσίας και κερδοφορίας. Η διαπλοκή κράτους, μαφίας, «νόμιμου» και «παράνομου» κεφαλαίου είναι εκείνη που βάζει τη σφραγίδα της και που εγγυάται την απρόσκοπτη δράση των κυκλωμάτων σωματεμπορίας, τόσο διεθνώς, όσο και εγχώρια. Και όσο η κρίση του συστήματος βαθαίνει, όσο το κεφάλαιο θα αποζητά τρόπους να επιβιώσει εις βάρος της τάξης μας, όσο η πατριαρχία και η έμφυλη βία αποτελούν καθημερινό καθεστώς, τόσο η βία του τράφικινγκ θα ανθίζει και θα γενικεύεται.
Ο αγώνας για το τσάκισμα του τράφικινγκ είναι αγώνας ταξικός και αντιπατριαρχικός και ως τέτοιο οφείλουμε να τον δώσουμε. Με αφορμή την επερχόμενη ανακοίνωση της απόφασης στη δίκη του Κολωνού, ο κόσμος του αγώνα και της αλληλεγγύης, όλες και όλοι εμείς, γνωρίζοντας καλά το ρόλο της αστικής δικαιοσύνης και της δικαστικής μαφίας, ως εγγυητή της έμφυλης βίας και του τράφικινγκ, να ορθώσουμε ασπίδα προστασίας στη 12χρονη, απέναντι στα κυκλώματα σωματεμπορίας, τους παιδοβιαστές, απέναντι στο κράτος και το παρακράτος. Αναδεικνύοντας την ουσία, τις προεκτάσεις και τα επίδικα αυτής της υπόθεσης,

ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΆΦΙΚΙΝΓΚ, ΤΟΥΣ (ΠΑΙΔΟ)ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΑ Κ ΤΟΥΣ ΘΡΕΦΕΙ.