Η Παλαιστινιακή Αντίσταση ματώνει τον κατακτητή και ανοίγει το δρόμο της νίκης! (Νέα εντυπωσιακή επιτυχία της Αντίστασης στη Jabalia)

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση (και συγκεκριμένα οι Ταξιαρχίες Al- Qassam –στρατιωτικό σκέλος της Χαμάς) παρέσυρε χθες μια σιωνιστική δύναμη σε μια από τις σήραγγες στο στρατόπεδο Jabalia, και την ενέπλεξε σε άγνωστο σημείο, σκοτώνοντας, τραυματίζοντας και αιχμαλωτίζοντας όλα τα μέλη της.
Όπως δήλωσε ο επίσημος εκπρόσωπος της Αντίστασης προσκομίζοντας και βίντεο με αποδεικτικό υλικό που δείχνει στρατιώτη του IDF να σέρνεται εντός τούνελ της Αντίστασης και λαφυραγωγημένο πολεμικό εξοπλισμό : «Ήταν μια σύνθετη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε από τους μαχητές μας σήμερα το απόγευμα, Σάββατο, στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας. Οι μαχητές μας παρέσυραν μια σιωνιστική δύναμη σε μια από τις σήραγγες στο στρατόπεδο Jabalia, παγιδεύοντάς τους σε ενέδρα μέσα και στην είσοδο αυτής της σήραγγας, όπου μπόρεσαν να συγκρουστούν με αυτή τη δύναμη σε απόσταση αναπνοής. Στη συνέχεια, οι μαχητές μας επιτέθηκαν με εκρηκτικούς μηχανισμούς κατά της δύναμης ενίσχυσης που έσπευσε στο σημείο, χτυπώντας τους ευθέως.
«Οι μαχητές μας αποχώρησαν έπειτα αφού ανατίναξαν τη σήραγγα που χρησιμοποιήθηκε σε αυτή την επιχείρηση, αφού προκάλεσαν τον θάνατο, τον τραυματισμό ή τη σύλληψη όλων των μελών αυτής της δύναμης και κατάσχεσαν τον στρατιωτικό τους εξοπλισμό […]Συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε την επιθετικότητα σε κάθε δρόμο, γειτονιά, πόλη και στρατόπεδο στη Λωρίδα μας, από το Beit Hanoun μέχρι τη Rafah.

Όπως έγραφε η Συνέλευση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση «Στα σοκάκια της Ράφα, στους προσφυγικούς καταυλισμούς της Τζαμπάλια και της Χαν Γιουνίς, στην Αλ Ζαιτούν στην πόλη της Γάζας, στον διάδρομο Νετζερίμ στο κέντρο της Λωρίδας, στη Μπέιτ Χανούν, η αυτοθυσία, η οργάνωση, η εφευρετικότητα, το δίκιο της Αντίστασης βρίσκει συνεχώς τρόπους να ορθώνει ένα ατσάλινο Νο Passaran στους εισβολείς. Με βόμβες, πυραύλους, ρουκέτες, τουφέκια αλλά και απροσμέτρητη αλληλεγγύη, η αντίσταση ματώνει τον κατακτητή, την ώρα που σύσσωμος ο παλαιστινιακός λαός συγκροτεί κάτω από απίστευτες δυσκολίες και αντιμέτωπος με την πείνα και τις αρρώστιες δίκτυα κοινωνικής αυτοοργάνωσης, αλληλοβοήθειας, περίθαλψης, ανεφοδιασμού, επιμελητείας, κρατώντας παράλληλα ζωντανές βασικές υποδομές (Υγείας, Παιδείας). Αυτός ακριβώς ο παλλαϊκός της χαρακτήρας, είναι που επιτρέπει στην Αντίσταση να αναγεννιέται ακόμα και μέσα από τα ερείπια και τους μαζικούς τάφους, κάνοντας την ακατάβλητη και τελικά νικηφόρα.