Διαρκής Αγώνας για την ταξική απελευθέρωση

[Αθήνα] Κάλεσμα στήριξης της αντικατασταλτικής συγκέντρωσης που καλείται σήμερα Πέμπτη 18/7 στις 8μμ στον πολιτικό χώρο της Ταξικής Αντεπίθεσης, στην Καλλιδρομίου 49, στα Εξάρχεια

Την Τετάρτη 10/7 το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε κατασταλτική επιχείρηση της αστυνομίας, κατά την οποία αστυνομικές δυνάμεις (ΟΠΚΕ με την συνδρομή ομάδων ΔΕΛΤΑ) έκαναν εισβολή, με συνοδεία εισαγγελέα, στον πολιτικό χώρο της Ταξικής Αντεπίθεσης. Παράλληλα, προσήγαγαν αγωνιστές κάτω από τα σπίτια τους σε διαφορετικές περιοχές της Αθήνας. Μάλιστα, δε δίστασαν να μπουν και στα σπίτια των προσαχθέντων για να κάνουν ενδελεχή έρευνα, όπως και να κρατήσουν προσωπικά τους αντικείμενα, όπως κινητά και λάπτοπ.

Οι σημερινές κατασταλτικές κινήσεις δεν έρχονται ως κεραυνός εν αιθρία,αλλά αποτελούν συνέχεια της όξυνσης της καταστολής της τελευταίας περιόδου. Από τον νόμο απαγόρευσης διαδηλώσεων, τους νέους ποινικούς κώδικες, την στρατοπέδευση ΜΑΤ σε κάθε γωνία στην περιοχή των Εξαρχείων, το χτύπημα πορειών και δράσεων αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη, την ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης, τις πρόσφατες διώξεις και τις απολύσεις συνδικαλιστών στον χώρο της εκπαίδευσης, την επίθεση σε στέκια εντός των σχολών, την καταπάτηση του ασύλου, τις εκκενώσεις καταλήψεων, μέχρι τα έωλα κατηγορητήρια, τις παρακολουθήσεις αγωνιστ(ρι)ών και τις αναίτιες προσαγωγές συντρόφων/ισσων παρατηρείται το ίδιο ακριβώς πολιτικό διακύβευμα. Το διακύβευμα της επιβολής του δόγματος “νόμος και τάξη”, η προσπάθεια τρομοκράτησης του κινήματος, με στόχο την απενεργοποίηση και την εξόντωση του.

Οι κατασταλτικές μεθοδεύσεις πρέπει να μας βρουν συλλογικά και αδιαπραγμάτευτα απέναντι. Οι απαντήσεις μας ενάντια στις κατασταλτικές κινήσεις αυτές θα δοθούν στους δρόμους.

Αλληλεγγύη στους συντρόφους και τις συντρόφισσες της Ταξικής Αντεπίθεσης που βρίσκονται ξανά στο στόχαστρο της κρατικής καταστολής.

Στηρίζουμε την αντικατασταλτική συγκέντρωση έξω από τον πολιτικό χώρο της ΤΑ (Καλλιδρομίου 49) σήμερα στις 8μμ.