Συνέλευση Αλληλεγγύης στους φυλακισμένους, φυγόδικους και διωκόμενους αγωνιστές και αγωνίστριες: Στήριξη και συμμετοχή στη συγκέντρωση στον πολιτικό χώρο της Ταξικής Αντεπίθεσης, Πέμπτη, 18/7, 20.00

Η εισβολή της «αντιτρομοκρατικής» υπηρεσίας στον πολιτικό χώρο της Ταξικής Αντεπίθεσης , η έρευνα αλλά και η κατάσχεση υλικού περιφρούρησης που έλαβαν χώρα την 10η Ιουλίου είναι μια ευθεία επίθεση των κρατικών μηχανισμών στο ανταγωνιστικό κίνημα, τους ανθρώπους και τις δομές του. Η εισβολή και η πολύωρη έρευνα στο σπίτι συντρόφου, μέλους της Τ.Α. ο οποιος οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, αλλά και η παράλληλη έρευνα στα σπίτια δυο ακόμα αγωνιστ(ρι)ών, ήταν επίσης μέρος της ίδιας πολιτικής επιλογής εκφοβισμού, πίεσης και καταστολής εις βάρος του κόσμου του αγώνα που πεισματικά στέκεται απέναντι στις κρατικές πολιτικές και τις επιταγές του κεφαλαίου. Το κράτος, δεν μπορεί να χωνέψει πως παρόλες τις επισταμένες- νομοθετικές αλλά και υπόγειες- προσπάθειές του να απονευρώσει το ριζοσπαστικό κίνημα, να εξαφανίσει τις δομές του, να τρομοκρατήσει ή και να φυλακίσει τον κόσμο του, ο αγώνας συνεχίζεται.

Η -ιδιαίτερης έντασης και σημασίας- κατασταλτική επίθεση σε βάρος της Τ.Α., του συντρόφου-μέλους της, αλλά και των δυο άλλων αγωνιστ(ρι)ών, δεν συνέβη εν κενώ, αλλά αποτελεί την συνέχεια μια διαρκούς και αυξανόμενης έντασης επίθεσης σε βάρος του συνόλου του αντεξουσιαστικού-ριζοσπαστικού χώρου. Σε αυτήν την επίθεση, εμείς ήμασταν και θα είμαστε διαρκώς απέναντι, με όσες δυνάμεις διαθέτουμε. Ως συνέλευση, στεκόμαστε αλληλέγγυα στην συλλογικότητα της Τ.Α. και σε αυτούς και αυτές που υπέστησαν την ενορχηστρωμένη κατασταλτική επιχείρηση της 10ης Ιουλίου. Ο φοβος που επιχειρούν να διασπείρουν δεν πρέπει και δεν θα μας αγγίξει.

ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ

Συνέλευση Αλληλεγγύης στους φυλακισμένους, φυγόδικους
και διωκόμενους αγωνιστές και αγωνίστριες