Ταξική Αντεπίθεση | Οι λαοί νικούν με το όπλο στο χέρι κι ο Λίβανος αυτό πολύ καλά το ξέρει! [Συγκέντρωση στην Ισραηλινή πρεσβεία Πέμπτη 26/9 19:00]

Η παρόξυνση – με τις πλάτες των ΗΠΑ – της σιωνιστικής επιθετικότητας στον Λίβανο διαμορφώνει όρους για γενικευμένη ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή. Έπειτα από τη μαζική τρομοκρατική επιχείρηση με την ανατίναξη βομβητών και ασυρμάτων της Χεζμπολάχ σε πολυσύχναστους χώρους με θύματα εκατοντάδες αμάχους πολίτες (η οποία τόσο γοήτευσε με την “εφευρετικότητα” της τη Δύση και τα εγχώρια παπαγαλάκια), το κράτος-δολοφόνος βομβαρδίζει μεγάλο μέρος του νότιου Λιβάνου και της Βηρυτού και συγκεντρώνει στρατό στα βόρεια σύνορα του έτοιμο να προχωρήσει σε χερσαία επιχείρηση.
Από τους βομβαρδισμούς οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τους 600, πολλοί από αυτούς άμαχοι και παιδιά, με την σιωνιστική προπαγάνδα να χρησιμοποιεί – αντίστοιχα όπως και στη Γάζα – ως πρόφαση ότι οι οικιστικές ζώνες αποτελούν αποθήκες πυρομαχικών της λιβανέζικης αντίστασης.

Σχεδόν ένα χρόνο από την ηρωική επιχείρηση «πλημμύρα του Αλ-Ακσα» από την Παλαιστινιακή Αντίσταση, το ισραηλινό κράτος παρόλη την αμέριστη στήριξη των δυτικών συμμάχων του, δεν έχει καταφέρει να κάμψει την αντίσταση του περήφανου Παλαιστινιακού λαού. Ούτε βέβαια, παρά τα συνεχή πλήγματα εναντίον της, να περιορίσει την αντίσταση στο Λίβανο, μια αντίσταση βαθιά ριζωμένη στις λαϊκές μάζες με μακρόχρονη ιστορία. Από το 1978 και το 1982 ως το 1985 και τη μεγάλη νίκη του 2006.

Στο φόντο αυτό, το Ισραήλ επιχειρεί να διευρύνει το πολεμικό μέτωπο ώστε να κατευνάσει τις εσωτερικές του αναταραχές και να αναγκάσει και άλλες δυνάμεις να εμπλακούν στη σύγκρουση, καθώς γνωρίζει ότι για το ίδιο, η νίκη σε αυτόν τον πόλεμο είναι υπαρξιακής σημασίας. Όσο υπαρξιακής σημασίας αντίστοιχα είναι για τις ΗΠΑ η συντριβή των αντιστάσεων στη Μέση Ανατολή για την αναπαραγωγή της πλανητικής τους κυριαρχίας

Σε αυτήν την τόσο κρίσιμη στιγμή, είναι αναγκαίο να σταθούμε έμπρακτα στο πλάι των λαών που αντιστέκονται με το όπλο στο χέρι, για ελευθερία και αξιοπρέπεια, ενάντια στην σιωνιστική οντότητα και τους συμμάχους της, ΗΠΑ και ΕΕ. Ακριβώς γιατί η νίκη των λαών της Μέσης Ανατολής είναι νίκη των λαών όλου του κόσμου.
Να παλέψουμε ενάντια στην δική μας αστική τάξη και το πολιτικό της προσωπικό που συνεργάζεται όλο και πιο βαθιά με το κράτος-δολοφόνο, υπογράφοντας ενεργειακές και στρατιωτικές συμφωνίες και εφοδιάζοντας με στρατιωτικά καύσιμα την πολεμική μηχανή του Ισραήλ, στηρίζοντας έμπρακτα τα εγκλήματα που διαπράττει απέναντι στο λαό του Λιβάνου και την γενοκτονία στην Παλαιστίνη.

Αλληλεγγύη στον λαό του Λιβάνου
Λευτεριά στην Παλαιστίνη
Νίκη στα όπλα της Αντίστασης

Ταξικό διεθνιστικό μπλόκο στη συμμετοχή του ελληνικού κράτους στην ιμπεριαλιστική εκστρατεία στη Μέση Ανατολή