Συνέλευση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση | Motor Oil: Συνενοχή και συμμετοχή στον γενοκτονικό πόλεμο του Ισραήλ, την τρομοκρατία και την κατοχή της Παλαιστίνης [Κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις εγκαταστάσεις της Motor Oil, Άγ. Θεόδωροι – Κόρινθος]

Η Motor Oil, συμφερόντων της οικογένειας Βαρδινογιάννη, είναι ένας από τους βασικούς προμηθευτές καυσίμων για την πολεμική μηχανή του Ισραήλ, το οποίο συνεχίζει τον γενοκτονικό πόλεμο ενάντια στον παλαιστινιακό λαό. Μέσω των εγκαταστάσεών της στους Αγίους Θεοδώρους, διοχετεύονται καύσιμα στρατιωτικών προδιαγραφών στα πολεμικά αεροσκάφη F16 και F35 που βομβαρδίζουν τη Γάζα και άλλες περιοχές της Παλαιστίνης. Κατά τους τελευταίους μήνες, δεξαμενόπλοια φορτωμένα με εκατοντάδες χιλιάδες τόνους καυσίμων προορισμένων για το Ισραήλ “φιλοξενήθηκαν” στα νερά του Σαρωνικού και στους Αγίους Θεοδώρους, μέσα στις εγκαταστάσεις της Motor Oil. Πλοία όπως το «Overseas Sun Coast» έχουν καταπλεύσει επανειλημμένα στο λιμάνι αυτό, εφοδιάζοντας άμεσα τη γενοκτονική σιωνιστική πολεμική μηχανή. Η συνενοχή της Motor Oil και της ελληνικής εφοπλιστικής ελίτ στον πόλεμο του Ισραήλ ενάντια στον παλαιστινιακό λαό αποκαλύπτεται μέσα από τη σταθερή στήριξη που παρέχουν στην πολεμική επιχείρηση, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των Αμερικανών και των Σιωνιστών στην περιοχή της Μεσογείου. Μέσα από συμβόλαια ύψους εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων με το αμερικανικό Πεντάγωνο, η Motor Oil θησαυρίζει από την αιματοχυσία, την ίδια στιγμή που εκατοντάδες Παλαιστίνιοι σκοτώνονται και οι υποδομές της Γάζας καταστρέφονται ολοσχερώς.

Καλούμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας το Σάββατο 28 Σεπτέμβρη 2024 στις 12:00 μ.μ., στην πλατεία Ευαγγελιστρίας – εγκαταστάσεις της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους.

Να σταματήσει η συνενοχή και η οικονομική στήριξη του γενοκτονικού πολέμου του Ισραήλ

Στέλνουμε μήνυμα διεθνιστικής αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό που αντιστέκεται

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Νίκη στην Παλαιστινιακή Αντίσταση