Στο φως έρχεται βίντεο από την στιγμή του τραγικού δυστυχήματος σε εργοστάσιο της ΒΙΠΕ Πατρών στις 13 Ιανουαρίου. Ένας εργάτης από το Πακιστάν πέφτει από ύψος και τραυματίζεται. Λίγες μέρες μετά χάνει την ζωή του. Φίλοι του αδικοχαμένου εργάτη μιλούν για προσπάθεια αποσιώπησης του περιστατικού. Ο εργάτης φαίνεται να μην είχε ασφάλεια και να τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να κρυφτεί από τον ΕΦΚΑ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Εύας Στρατή για το Ionian TV, για να αποφύγει τον έλεγχο, τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι 17 συνάδελφοι του, κρύφτηκαν σε διάφορα σημεία. Εκείνος επέλεξε, μέσα στον πανικό του, να κρυφτεί στη σκεπή. Όταν επιχείρησε να κατέβει, η οροφή υποχώρησε, με αποτέλεσμα ο 22χρονος να υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο.

Συγκλονιστικά είναι τα όσα καταγγέλλει ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου νεαρού, ότι στο νοσοκομείο δηλώθηκε από τον εργοδότη του με το όνομα άλλου εργαζόμενου στην ίδια επιχείρηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι το εργοστάσιο τυλίχθηκε στις φλόγες, μία ημέρα μετά την καταγγελία του περιστατικού στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.