ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ- ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ Ε.
[Ταξική Αντεπίθεση]
Όλες/οι στο Εφετείο (Λουκάρεως),
Τετάρτη 18.9 στις 9πμ

Την Τετάρτη 18.9 ξεκινά το εφετείο της υπόθεσης της Ηλιούπολης. Μιας υπόθεσης αποκαλυπτικής των σύγχρονων κοινωνικών, θεσμικών και συστημικών προεκτάσεων της έμφυλης βίας, και του trafficking ειδικότερα. Το καλοκαίρι του 2021, η Ε. βρήκε το θάρρος, με τη βοήθεια εργαζόμενης της γειτονιάς, να αποδράσει από το σπίτι-φυλακή στην Ηλιούπολη όπου κρατούνταν αιχμάλωτη από τον μπάτσο βιαστή και μαστροπό Μπουγιούκο. Βρήκε το κουράγιο να καταγγείλει τον βιαστή πατέρα της, καθώς και τον υποτιθέμενο «σύντροφό» της Ντάνιελ, ο οποίος επίσης τη βίαζε και την εξανάγκαζε να εκδίδεται.

Έκτοτε, η Ε. αναμετράται καθημερινά, όχι μόνο με τα τραύματά της, αλλά και με ένα ολόκληρο σύστημα που επιχειρεί να τη φιμώσει και να την ενοχοποιήσει, συγκαλύπτοντας του βιαστές και το κύκλωμα του trafficking, ένα κύκλωμα το οποίo συνδέεται άμεσα με εκείνο της υπόθεσης του Κολωνού και με την «Greek mafia». Στο πλαίσιο μάλιστα αυτού του ευρύτερου καθεστώτος της συστημικής συγκάλυψης, πριν από κάποιους μήνες ο Μπουγιούκος, (την υπεράσπιση του οποίου έχει αναλάβει η γνωστή δικηγόρος φασιστών και βιαστών Βάσω Πανταζή), προχώρησε σε μήνυση απέναντι στην Ε., υποστηρίζοντας πως ενώ εκδιδόταν οικειοθελώς, δεν είχε τα κατάλληλα ιατρικά έγγραφα!

Απέναντι στους βιαστές και το (παρα)κράτος, η Ε. δεν είναι μόνη!
Το ταξικό-φεμινιστικό κίνημα που έχει συναντηθεί στο δρόμο και στις πολύμορφες κινήσεις αλληλεγγύης, θα δώσει το παρόν ξανά την Τετάρτη 18.9 στη δικαστική αίθουσα, στο πλάι της Ε., απέναντι στις προκλήσεις των βιαστών και των υπερασπιστών τους.

ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ
Να τσακίσουμε τους βιαστές, τα κυκλώματα trafficking, το σύστημα που γεννά και θρέφει την πατριαρχία και την έμφυλη βία
Μόνη δικαιοσύνη η ταξική-φεμινιστική
Συγκέντρωση, Τετάρτη 18.9 στις 9πμ. Εφετείο, Λουκάρεως

📍 παλιότερο κείμενο της Ταξικής Αντεπίθεσης για την υπόθεση
https://athens.indymedia.org/post/1613640/

👉 οι φωτο από πορεία που πραγματοποιήθηκε υπό αστυνομικό κλοιό προς το ΑΤ Ηλιούπολης πριν την απόφαση της πρώτης δίκης, καθώς και από παρέμβαση που πραγματοποίησαν αλληλέγγυες/οι στο γειτονιά του βιαστή Μπουγιούκου