Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συντρόφους Π.Γεωργιάδη και Μ.Τ. και στην συντρόφισσα Ε.Μ., Τετάρτη 2/3, 9πμ, Εφετείο (οδός Λουκάρεως)

Η “ΑΝΤΙ”ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΛΥΝΕΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ

Στις 23.9.20 μετά από δήθεν “ανώνυμο τηλεφώνημα” η αντιτρομοκρατική υπηρεσία συλλαμβάνει τον σύντροφο Π. Γεωργιάδη. Αργά το ίδιο βράδυ συλλαμβάνει τον σύντροφο Μ.Τ κάτω από το σπίτι του, στο οποίο εισβάλλει λίγες ώρες αργότερα συλλαμβάνοντας και τη συντρόφισσα Ε.Μ.

Οι 3 σύντροφοι αφού δικαστούν ερήμην στα δελτία ειδήσεων ως μέλη ένοπλης οργάνωσης θα οδηγηθούν στον ανακριτή ο οποίος αποφασίζει την προφυλάκιση του Πολύκαρπου Γεωργιάδη για την κατηγορία της “παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών για διάπραξη κακουργήματος” ενώ ο σύντροφος και η συντρόφισσα διώκονται με κατηγορίες πλημμεληματικού χρακτήρα.

Κι αν οι συλλήψεις και οι έφοδοι σε σπίτια αγωνιστών είναι πλέον κανονικότητα, εξίσου επικίνδυνη συνήθεια τείνει να αποτελέσει και η χρήση εκ μέρους της αντιτρομοκρατικής, μεθόδων όπως αυτή του “ανώνυμου τηλεφωνήματος” ή τα φαιδρά τεχνάσματα με τα αποία διακαώς επιχειρεί να αναβαθμίσει το κατηγορητήριο του προφυλακισμένου συντρόφου. Τεχνάσματα χωρίς τα οποία ο σύντροφος Π.Γ θα ήταν ελεύθερος αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της απλής κατοχής.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ Μ.Τ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ Ε.Μ.

Καλούμε σε Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στους συντρόφους Π.Γεωργιάδη και Μ.Τ. και στην συντρόφισσα Ε.Μ. την Τετάρτη 2/3, 09:00, Εφετείο οδός Λουκάρεως, όπου θα ανακοινωθεί η απόφαση της έδρας

Συνέλευση Αλληλεγγύης στους φυλακισμένους, φυγόδικους και διωκόμενους αγωνιστές