Στις 21/7/2021 πραγματοποιήθηκε στα Προπύλαια αντιφασιστική αντισυγκέντρωση ως μια ένδειξη διαμαρτυρίας και διεκδίκησης του δημοσίου πεδίου ενάντια στο σκοταδισμό των φασιστών, ακροδεξιών, άτομα που δεν εμβολιάζονται, οι οποίοι με αφορμή την υποχρεωτικότητα των εμβολίων, βρήκαν χώρο να κάνουν την επανεμφάνισή τους και οι οποίοι την ίδια ώρα πραγματοποιούσαν συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

Κατά τη διάρκεια της (αντί)συγκέντρωσης κι ενώ περίπου 200 σύντροφοι και συντρόφισσες στεκόταν εκεί διαδηλώνοντας ενάντια στο φασισμό, στον ανορθολογισμό, ενάντια στη ταξική θανατοπολιτική της κυβέρνησης της Ν.Δ, έγινε προσπάθεια εισχώρησης στο εσωτερικό της από τρεις ακροδεξιούς οι οποίοι και απομακρύνθηκαν έπειτα από μια πληθώρα λεκτικών διαμαχών.

Η άμεση επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων κάθε λογής, που κατέληξε σε όργιο καταστολής με αποτέλεσμα ακόμα και τον τραυματισμό συντρόφων και συντροφισσών. Το πλήθος άρχισε να διαλύεται πρός πάσα κατεύθυνση και ένα μεγάλο μέρος να υποχωρεί πρός την περιοχή των Εξαρχείων οπού δέχθηκε εκ νέου αναίτια επίθεση από το μηχανοκίνητο τάγμα εφόδου των ΔΕΛΤΑ,οι οποίοι μάρσαραν σαδιστικά προτού εξαπολύσουν επίθεση τρομακτικής επικινδυνότητας,καθώς έπεσαν στο πίσω μέρος του πλήθους με τα μηχανάκια τους.Στην συνέχεια άρχισαν να ξυλοκοπούν ανηλεώς και αδιακρίτως πρός πάσα κατεύθυνση.

Στις σημερινές συνθήκες καπιταλιστικής βαρβαρότητας που το πρόταγμα δεν είναι άλλο από το «Δουλέψτε, Νοσήστε, Ψοφήστε», χωρίς καμία ενίσχυση του Ε.Σ.Υ. και ο απολογισμός να φτάνει τους χιλιάδες νεκρούς της τάξης μας, δίνεται πάτημα σε εθνικιστικά- φασιστικά μορφώματα να αναδύονται και να απαρτίζουν το “αντιδραστικό μέτωπο” που ουδεμία σχέση έχει ή θα μπορούσε να έχει με την υπεράσπιση των κοινωνικών –ταξικών αναγκών μας.Στις 21/7/2021 με την στάση μας θυμίσαμε πως οι δικές μας καθημερινές μάχες είναι οι μόνες στις οποίες μπορούμε να ελπίζουμε. Οι συλλογικές μας σχέσεις, ο πλούτος και η μαχητική τους αυτοπεποίθηση, που στέκονται κόντρα στην βαρβαρότητα και την ξεφτίλα. Απάντησαν ξανά, όπως το κάνουν καθημερινά τόσες άλλες και τόσοι άλλοι, μετανάστες και ντόπιοι προλετάριοι.

Ζήτω ο μαχητικός αντιφασισμός.

Ούτε με δικαστήρια, ούτε και με νόμους, ο φασισμός τσακίζεται μοναχά στους δρόμους.

Κοινωνική Αντεπίθεση, Ταξική Αλληλεγγύη ενάντια στην θανατοπολιτική κράτους, κεφαλαίου και φασιστών.

Ταξική Αντεπίθεση Αθήνας (Ομάδα Αναρχικών και Κομμουνιστών)