Λευτεριά στο Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλά«

Σύντροφοι, η Παλαιστίνη σήμερα συνεχίζει να έχει καθημερινά νεαρούς μάρτυρες. Η αντίσταση συνεχίζεται. Και σίγουρα θα συνεχίζεται, όσο υπάρχει κατοχή. Φυσικά, οι παλαιστινιακές μάζες μπορούν να υπολογίζουν, περισσότερο από ποτέ, στην ενεργό αλληλεγγύη σας. Φυσικά γνωρίζουν καλά τη θέση του γαλλικού ιμπεριαλισμού που επιδιώκει με κάθε τρόπο να στηρίξει τη σιωνιστική οντότητα.

Ας ανθίσουν χίλιες πρωτοβουλίες αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη και το μεγάλωμα της Ιντιφάντα!

Αλληλεγγύη στην αντίσταση στις σιωνιστικές φυλακές, στα κελιά της απομόνωσης στο Μαρόκο, την Τουρκία, τις Φιλιππίνες και αλλού στον κόσμο!

Ο καπιταλισμός δεν είναι παρά βαρβαρότητα.Τιμή σε όλους όσους αντιστέκονται με ότι μέσα διαθέτουν!

Σύντροφοι, μαζί θα κερδίσουμε – θα κερδίσουμε μόνο μαζί!»

Ζορζ Ι. Αμπνταλά, 19 Μαρτίου 2016, Γαλλικές Φυλακές Λανμεζάν

24 Οκτώβρη 2022 ο λιβανέζος κομμουνιστής επαναστάτης της Παλαιστινιακής Αντίστασης Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλά συμπληρώνει 38 χρόνια αιχμάλωτος στις γαλλικές φυλακές. Ο G.I. Abdallah είναι ο μακροβιότερος πολιτικός κρατούμενος στην Ευρώπη, γιατί σήκωσε κεφάλι στην ιμπεριαλιστική και σιωνιστική τυραννία.

Ήδη από το 1999 οι γαλλικές αρχές του στερούν την υφ’όρων αποφυλάκισή του επιδεικνύοντας μηνύματα εκδικητικότητας και παραδειγματισμού προς όσους και όσες αντιστέκονται στην τρομοκρατία των ΗΠΑ και του κράτους-δολοφόνου του Ισραήλ. Σε εκείνους και εκείνες που δεν λυγίζουν μπροστά στον ιμπεριαλισμό και το σιωνισμό, μα τιμούν τους αγώνες και το αίμα του Παλαιστινιακού Λαού και στέκονται με κάθε μέσο στο πλευρό της Παλαιστινιακής Αντίστασης. Ο G.I. Abdallah φυλακίστηκε στις 24 Οκτώβρη το 1984 ως μέλος της μαρξιστικής οργάνωσης Λιβανέζικες Ένοπλες Επαναστατικές Φράξιες, ενώ παλιότερα συμμετείχε ενεργά στο Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης. Σήμερα ο επαναστάτης κομμουνιστής G.I. Abdallah αποτελεί παράδειγμα αποφασιστικότητας, συγκρότησης και επιμονής για τους ανθρώπους των επαναστατικών κινημάτων και τους λαούς του κόσμου. Στα πλαίσια του διεθνούς καλέσματος δράσεων αλληλεγγύης για την απελευθέρωση του κομμουνιστή επαναστάτη G.I. Abdallah μετά από 38 χρόνια αιχμαλωσίας, καλούμε στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στη γαλλική πρεσβεία που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Οκτώβρη στις 18.00 η ώρα.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΕΖΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ GEORGE IBRAHIM ABDALLAH

ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ 50 ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Ταξική Αντεπίθεση, Ομάδα Αναρχικών και Κομμουνιστ(ρι)ών