Ο τρόπος που εξελίσσεται η υπόθεση τράφικινγκ του Κολωνού, τα συνεχή περιστατικά εκφοβισμού του 12χρονου κοριτσιού το τελευταίο διάστημα από την αστυνομία και τις μαφίες, έπειτα μάλιστα από την αποκάλυψη των στοιχείων διαμονής της από την υφυπουργό Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου από το βήμα της Βουλής και η συνεχιζόμενη άδικη προφυλάκιση της μητέρας της, δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνειών πως πρόκειται για ένα ενεργό κύκλωμα τράφικινγκ, το οποίο συνδέεται άμεσα και υποστηρίζεται από την κρατική και παρακρατική Greek Mafia.

Ένα κύκλωμα στο οποίο συμμετείχαν άμεσα ή έμμεσα, όπως όλα δείχνουν, ένα μεγάλο μέρος της κομματικής βάσης της ΝΔ στον Κολωνό (και όχι μόνο), αστυνομικοί διοικητές, δημοσιογράφοι και εκκλησιαστικοί παράγοντες και άλλοι «ευυπόληπτοι» πολίτες του εθνικού κορμού, του δόγματος Πατρίς- Θρησκεία- Οικογένεια. Η υπόθεση συνολικά, είναι αποδεικτική των πιο ακραίων και βίαιων απολήξεων του συμπλέγματος πατριαρχίας- καπιταλισμού, σε μια συγκυρία γενικευμένης κρίσης∙ μιας κρίσης που, μεταξύ άλλων συμπτωμάτων, εντείνει τον κοινωνικό εκφασισμό, την ταξική και την έμφυλη βία.

Ειδικότερα, όμως, έρχεται να δείξει κάτι ακόμα : την ευαλωτότητα και την ανάγκη κοινωνικής προστασίας των παιδιών, από ένα εγκληματικό σύστημα που καθημερινά τα εκμεταλλεύεται, τα βιάζει, τα καταδικάζει στη φτώχεια, τους στερεί και απαξιώνει βασικά αγαθά τους, όπως η δημόσια δωρεάν παιδεία και η υγεία. Ένα αδίστακτο σύστημα που ενώ δεν έχει στεγνώσει το αίμα των νεκρών νέων από το κρατικό- καπιταλιστικό έγκλημα στα Τέμπη, στρώνει το έδαφος για την ιδιωτικοποίηση των παιδικών ογκολογικών νοσοκομείων, αλλά και του νερού.

Η υπόθεση υπεράσπισης της 12χρονης απέναντι στα κυκλώματα τράφικινγκ, τις (παρα)κρατικές μαφίες, τους βιαστές και το σύστημα που τους θρέφει, είναι υπόθεση όλων μας.
Ο λαός, η εργατική τάξη και το φεμινιστικό κίνημα θα περάσουμε από πάνω τους!

Αλληλεγγύη στη 12χρονη και την οικογένειά της

Άμεση απελευθέρωση της προφυλακισμένης μητέρας της