Με πανό με το παραπάνω σύνθημα και με μοίρασμα δεκάδων κειμένων συμμετείχε η Ταξική Αντεπίθεση στην απογευματινή συγκέντρωση χθες στο Σύνταγμα ενάντια στο νομοσχέδιο για την ιδιωτικοποίηση του Νερού που είχαν καλέσει σωματεία εργαζομένων, συνελεύσεις και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.
Χωρίς ιδιαίτερη μαζικότητα και με την προκλητική παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή να δημιουργεί ασφαλώς προβληματισμούς για το πώς πρέπει να τοποθετούνται οι δυνάμεις του κινήματος απέναντι σε τέτοιου είδους κινήσεις, η χθεσινή συγκέντρωση αν κάτι τονίζει είναι την ανάγκη –ειδικά αυτήν τη στιγμή – το κίνημα να βρίσκεται συντονισμένα και με όλες του τις δυνάμεις στο δρόμο. Άλλωστε ο μόνος τρόπος για να μην κατακτούν πολιτικό χώρο οι πάσης φύσεως καθεστωτικές και ρεφορμιστικές αντιλήψεις είναι αυτός ακριβώς. Κάτι τέτοιο αποτελεί άλλωστε και ένα από τα πιο σημαντικά συμπεράσματα που έβγαλε ο μεγαλειώδης αγώνας των τριών προηγούμενων εβδομάδων.

Στις 7 ακολούθησε συγκέντρωση εργατικών σωματείων που ως επί το πλείστον πρόσκειντο στο ΠΑΜΕ στην οποία συμμετείχαν με το δικό τους στίγμα αριστερές οργανώσεις.