ΤΟ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΔΥΝΑΤΑ: ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΓΡΑΝΑΖΙ ΔΕ ΓΥΡΝΑ!

Για τέταρτη συνεχή μέρα το πολυεθνικό προλεταριάτο των διανομέων της Wolt και άλλων εργαζόμενων στις ταχυμεταφορές βρέθηκε στο δρόμο σε μια σκληρή προλεταριακή μάχη, που όπως κάθε τέτοια παράγει με την πράξη της δυναμικές και πρωτότυπες μορφές οργάνωσης και διεκδικησης, μορφές που συγκροτούν πραγματικές ορατές ζωντανές κινήσεις για τη συγκρότηση της εργατικής τάξης σε τάξη για τον εαυτό της. Ύστερα από τις μαζικές συγκεντρώσεις, τις μαχητικές μοτοπορείες όπως η χθεσινή στη Δ. Αθήνα και τις δυναμικές περιφρουρήσεις εργασιακών χώρων, η σημερινή συγκέντρωση στις 4 στη διασταύρωση Αλεξάνδρας και Κηφισίας εξελίχθηκε σε μοτοπορεια ως την ΕΡΤ.

Μετά τη φλογερή ομιλία εκπροσώπου των εργαζόμενων ο οποίος έθεσε συνοπτικά και με σαφήνεια το περιεχόμενο της πάλης, τις μεθοδεύσεις της εργοδοσίας και την ανάγκη κλιμάκωσης του αγλωνα αύριο στις 2 το μεσημέρι έξω από τα γραφεία της Wolt, μια δυναμική μοτοπορεια κατευθύνθηκε και έφτασε στην φρουρούμενη από Δελταδες στο προαύλιο της, ΕΡΤ, για να απαιτήσει την προβολή της απεργίας, η οποία αποσιωπάται προκλητικά από τα συστημικα ΜΜΕ.

Κλείνουμε την ανταπόκρισή με τα λόγια ενός μαχόμενου προλετάριου των ταχυμεταφορών : ” Ο αγώνας αυτός είναι ο ορισμός της Άγριας Απεργίας”.

Σε κάθε περίπτωση κινητοποιήσεις σαν κι αυτές ενσαρκώνουν απόλυτα τον αθάνατο στίχο της Διεθνούς “Εμπρος της γης οι κολασμένοι” και υπό αυτήν ακριβώς την έννοια έχουν ήδη νικήσει!