Η εξέλιξη της υπόθεσης τράφικινγκ του Κολωνού, τα συνεχή περιστατικά εκφοβισμού του 12χρονου κοριτσιού, με αποκορύφωμα τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε πριν λίγες μέρες από άγνωστο με μαχαίρι στο σπίτι όπου διαμένει, έπειτα μάλιστα από την αποκάλυψη των στοιχείων διαμονής της από την υφυπουργό Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου από το βήμα της Βουλής, δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνειών πως πρόκειται για ένα ενεργό κύκλωμα τράφικινγκ, το οποίο συνδέεται άμεσα και υποστηρίζεται από την κρατική και παρακρατική «Greek Mafia». Πρόκειται για ένα κύκλωμα στο οποίο συμμετείχαν άμεσα ή έμμεσα, όπως όλα δείχνουν, ένα μεγάλο μέρος της κομματικής βάσης της ΝΔ στον Κολωνό (και όχι μόνο), αστυνομικοί διοικητές, δημοσιογράφοι και εκκλησιαστικοί παράγοντες και άλλοι «ευυπόληπτοι» πολίτες του εθνικού κορμού, του δόγματος Πατρίς- Θρησκεία- Οικογένεια.

Τη φύση της υπόθεσης αυτής ως άμεσα διαπλεκόμενης με τοπικά και μη δίκτυα εξουσίας και με τις παρακρατικές μαφίες, υπογραμμίζει η στάση των δικαστικών αρχών, που κρατούν προφυλακισμένη άδικα τη μητέρα της, ενώ παράλληλα, βιάζονται όπως- όπως να κλείσουν την υπόθεση, αρνούμενες πεισματικά μέχρι πρότινος να δεχθούν τις καταθέσεις της 12χρονης σχετικά με νέα ονόματα βιαστών, αλλά και η προκλητική στάση της ΕΛΑΣ, που διεξάγει πολύωρες ανακρίσεις του ανήλικου κοριτσιού, υπό συνθήκες αφόρητης πίεσης και εκφοβισμού, αντιμετωπίζοντάς την ουσιαστικά ως ένοχη. Τον περασμένο μήνα άλλωστε οι ίδιοι οι μπάτσοι της ΟΠΚΕ σταματούσαν για έλεγχο το αυτοκίνητο της ασφάλειας στο οποίο επέβαινε το κορίτσι μαζί με συγγενικά της πρόσωπα με προτεταμένα τα αυτόματα, μετά από μια ακόμη πολύωρη ανάκρισή της.

Η υπόθεση συνολικά, είναι αποδεικτική των πιο ακραίων και βίαιων απολήξεων του συμπλέγματος πατριαρχίας- καπιταλισμού, σε μια συγκυρία γενικευμένης κρίσης∙ μιας κρίσης που, μεταξύ άλλων συμπτωμάτων, εντείνει τον κοινωνικό εκφασισμό, την ταξική και την έμφυλη βία. Ειδικότερα, όμως, έρχεται να καταδείξει κάτι ακόμα : την ευαλωτότητα και την ανάγκη κοινωνικής προστασίας των παιδιών, από ένα εγκληματικό σύστημα που καθημερινά τα εκμεταλλεύεται, τα βιάζει, τα καταδικάζει στη φτώχεια, τους στερεί και απαξιώνει βασικά αγαθά τους, όπως η δημόσια παιδεία και η υγεία. Ένα αδίστακτο σύστημα που ενώ δεν έχει στεγνώσει το αίμα των νεκρών νέων από το κρατικό- καπιταλιστικό έγκλημα στα Τέμπη, ιδιωτικοποιεί παιδικά ογκολογικά νοσοκομεία.
Η υπόθεση υπεράσπισης της 12χρονης απέναντι στα κυκλώματα τράφικινγκ, τις (παρα)κρατικές μαφίες, τους βιαστές και το σύστημα που τους θρέφει, είναι υπόθεση όλων μας.
Ο λαός, η εργατική τάξη και το φεμινιστικό κίνημα θα περάσουμε από πάνω τους!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΩΔΕΚΑΧΡΟΝΗ
Αλληλεγγύη σε αυτήν και την οικογένειά της
Άμεση απελευθέρωση της προφυλακισμένης μητέρας