ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ: Πηγή έμπνευσης και ανεξάντλητη παρακαταθήκη για τους λαούς όλου του κόσμου που παλεύουν για το δίκιο και τη λευτεριά τους

Οι επιθέσεις αφανισμού –και μάλιστα μέσα στο Ραμαζάνι- της νομιμοποιημένης από τη Δύση ακροδεξιάς κυβέρνησης των Νετανιάχου και Μπεν Γκβιρ εναντίον Παλαιστίνιων όλων των ηλικιών, κυρίως όμως παιδιών, στη Ναμπλούς, τη Χεβρώνα, την Ιεριχώ, τη Γάζα είναι συνεχείς. Τα παραδείγματα των επιθέσεων αφανισμού πολλά. Δολιοφθορές ισραηλινών εποίκων σε μαγαζιά Παλαιστινίων, πυροβολισμοί και βανδαλισμοί σε σπίτια, λιντσάρισματα κλπ, ενώ ταυτόχρονα ο ισραηλινός στρατός σφυροκοπά αδιάκοπα με εισβολές, συλλήψεις, αδέσποτες σφαίρες, ελεύθερους σκοπευτές και επεμβάσεις σε στρατόπεδα προσφύγων, όπου σκοτώνονται καθημερινά μικρά παιδιά και μαχητές της Αντίστασης για την Παλαιστίνη.
Οι μάχες κορυφώνονται τις τελευταίες μέρες μετά την ξεδιάντροπη εισβολή την ώρα της προσευχής στο τέμενος Αλ Ακσα στην Ιερουσαλήμ. Ένας χώρος ιερός για τους Παλαιστινίους, όπου οι ισραηλινές δυνάμεις εισέβαλαν με σφαίρες, άγριο ξύλο, βασανιστήρια και συλλήψεις προς κάθε άνθρωπο που έτυχε να βρίσκεται εκεί.
Το περασμένο βράδυ λίγο μετά τα μεσάνυχτα το κράτος-δολοφόνος του Ισραήλ ξεκινά να βομβαρδίζει τη Γάζα.
Από τις αρχές του 2023 και με την εκλογή της νέας ακροδεξιάς κυβέρνησης η αυθαιρεσία και οι επιθέσεις αφανισμού ενάντια στους Παλαιστίνιους εντείνονται καθημερινά. Ο Νετανιάχου με τον υπουργό ασφάλειας τον ακροδεξιό Μπεν Γκβιρ έχουν βάλει στόχο την εξαφάνιση κάθε παλαιστινιακής φωνής και ύπαρξης. Φυσικής και ηθικής. Πλανώνται πλάνην οικτράν. Το δίκιο του αγώνα, το δίκιο της λευτεριάς, αυτό το δίκιο που κρατάει τους Παλαιστίνιους όρθιους τόσο χρόνια θα νικήσει και πάλι.

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ –ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ
Από το Ποτάμι μέχρι τη Θάλασσα
Η Παλαιστίνη Θα Ελευθερωθεί!