Την Κυριακή 23/7 πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις της ΣΒΕΟΔ για τη διασφάλιση της διακοπής εργασιών λόγω καύσωνα, όπως προβλέπεται από τη σχετική υπουργική απόφαση.

Με δυναμισμό η Συνέλευση Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου βρέθηκε σε καταστήματα στις πιάτσες των Εξαρχείων, Λεωφ. Αλεξάνδρας και Πανόρμου και εξασφάλισε οτι η διανομή θα παραμείνει κλειστή κατά τις σκληρές ώρες του καύσωνα, ώστε να μην κινδυνέψει καμία ζωή συναδέλφου/σας.

Καλούμε όλους τους διανομείς – ταχυμεταφορείς – εξωτερικούς υπαλλήλους που εργάζονται με δίκυκλο, να παύσουν κάθε εξωτερική εργασία κατά τη διάρκεια του ακραίου καιρικού φαινομένου “ΚΛΕΩΝ” και να παραμείνουν ασφαλείς. Να μην θρηνήσουμε άλλον νεκρό, όπως με τον πρόσφατο θάνατο του Γιώργου Πατρινού στην πόλη της Χαλκίδας, ο οποίος κατέληξε αφού υπέστη θερμοπληξία κάνοντας διανομή με το ποδηλατό του.

Το σωματείο μας θα βρίσκεται σε επιφυλακή καθ’όλη τη διάρκεια του καιρικού φαινομένου. Σε όποιες περιπτώσεις δεν τηρείται η παύση εργασιών σας καλούμε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 694 674 7244 και θα παρέμβουμε άμεσα, ώστε η διανομή να σταματήσει και τα ωρομίσθια να καταβληθούν κανονικά όπως ορίζεται από τη νομοθεσία.

Τα αφεντικά τρομοκρατούν και θέλουν να σωπάσεις, οργανώσου τώρα στο Σωματείο Βάσης