Ανοχύρωτος στις πυρκαγιές ο υπερεξοπλισμένος με νατοϊκά όπλα και αντιπροσφυγικούς φράχτες Ν. Έβρου, μετατρέπεται σε παγίδα θανάτου για δεκάδες μετανάστες/τριες. Στο δάσος της Δαδίας δίπλα στα σύνορα δεκάδες μετανάστες βρέθηκαν σήμερα απανθρακωμένοι. Η φρίκη του κράτους, του καπιταλισμού, του ιμπεριαλισμού προσωποποιημένη.Την ώρα που ο Πρωθυπουργός διατύπωνε με τον Ζελένσκι την κοινή διακήρυξη Ελλάδας Ουκρανίας για την ακόμα πιο ενεργή συμμετοχή της πρώτης στον πόλεμο της Ουκρανίας -με τον Έβρο να κατέχει κεντρική θέση ως νατοϊκό πολεμικό ορμητήριο-, και οι υπουργοί Εσωτερικών και Μετανάστευσης διαβεβαίωναν ότι οι αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις βρίσκονται παρά τις πυρκαγιές σε συναγερμό για την αναχαίτιση των μεταναστευτικών ροών, δεκάδες μετανάστες έβρισκαν φρικτό θάνατο στο δάσος της Δαδιάς κοντά στα Σύνορα.Οργή για το ταξικό έγκλημα κράτους, κεφαλαίου ιμπεριαλισμού!Στα δάση, στα σύνορα, στους χώρους δουλειάς, στα τρένα, ο Καπιταλισμός θρέφεται με αίμα!

Ανοχύρωτος στις πυρκαγιές ο υπερεξοπλισμένος με νατοϊκά όπλα και αντιπροσφυγικούς φράχτες Ν. Έβρου, μετατρέπεται σε παγίδα θανάτου για δεκάδες μετανάστες/τριες. Στο δάσος της Δαδίας δίπλα στα σύνορα δεκάδες μετανάστες βρέθηκαν σήμερα απανθρακωμένοι. Η φρίκη του κράτους, του καπιταλισμού, του ιμπεριαλισμού προσωποποιημένη.
Την ώρα που ο Πρωθυπουργός διατύπωνε με τον Ζελένσκι την κοινή διακήρυξη Ελλάδας Ουκρανίας για την ακόμα πιο ενεργή συμμετοχή της πρώτης στον πόλεμο της Ουκρανίας -με τον Έβρο να κατέχει κεντρική θέση ως νατοϊκό πολεμικό ορμητήριο-, και οι υπουργοί Εσωτερικών και Μετανάστευσης διαβεβαίωναν ότι οι αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις βρίσκονται παρά τις πυρκαγιές σε συναγερμό για την αναχαίτιση των μεταναστευτικών ροών, δεκάδες μετανάστες έβρισκαν φρικτό θάνατο στο δάσος της Δαδιάς κοντά στα Σύνορα.

Οργή για το ταξικό έγκλημα κράτους, κεφαλαίου ιμπεριαλισμού!

Στα δάση, στα σύνορα, στους χώρους δουλειάς, στα τρένα, ο Καπιταλισμός θρέφεται με αίμα!