Αντιφασίστες/αντιφασίστριες από το κέντρο και τις γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά | Μαζική παρέμβαση στον άξονα της Πατησίων εν όψει του αντιφασιστικού διημέρου εκδηλώσεων και της πορείας για τον Π.Φύσσα

Την Παρασκευή 8/9 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στους σταθμούς ΗΣΑΠ στον άξονα της Πατησίων (από Βικτώρια μέχρι Άνω Πατήσια) μαζική παρέμβαση με αφισοκόλληση, μοίρασμα κειμένων, σπρέυ, τρικάκια, εν όψει του αντιφασιστικού διημέρου εκδηλώσεων στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου και της κεντρικής πορείας στο Κερατσίνι για τα 10 χρόνια από τη δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα από χρυσαυγίτικο τάγμα εφόδου.

Συνέχεια συνέλευσης για τη διοργάνωση μπλοκ στην κεντρική πορεία για τα 10 χρόνια απ’τη δολοφονία του αντιφασίστα Π.Φύσσα, ΑΣΟΕΕ, ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 18.30

Αντιφασιστικό διήμερο εκδηλώσεων – Κάλεσμα στην Πορεία για τα δέκα χρόνια από την δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα.

Στις 18 Σεπτέμβρη συμπληρώνονται 10 χρόνια από την δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα από χρυσαυγίτικο τάγμα εφόδου στο Κερατσίνι.

10 χρόνια μετά δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε, συνεχίζουμε να πολεμάμε τους απόγονους των χιτών και των ταγματασφαλιτών, τα δήθεν αντισυστημικά μαντρόσκυλα της αστικής τάξης, τους συνοδοιπόρους των μπάτσων και του παρακράτους, τους αυτουργούς των επιθέσεων εναντίον προσφύγων, μεταναστριών, εργατών, αγωνιστριών, μη ετεροκανονικών ή τρανς ατόμων και δομών του ευρύτερου ανταγωνιστικού κινήματος, τους δολοφόνους του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα και του μετανάστη Σαχζάτ Λουκμάν. Ο μαχητικός αντιφασισμός οφείλει να έχει επαναστατική μνήμη, γι’αυτό τον λόγο ως ελάχιστη συνεισφορά οργανώνουμε αντιφασιστικό διήμερο εκδηλώσεων με συντρόφους αντιφασίστες από την Ιταλία, την Γαλλία και την Ισπανία για να μοιραστούμε τις αντιφασιστικές διαδρομές των κοινών μας αγώνων, σε μια περίοδο που στο σύνολο των δυτικών χωρών στο πλάι της δομικής καπιταλιστικής κρίσης έχουμε και την ανάδυση τόσο του νεοσυντηρητισμού όσο και των νεοφασιστικών μορφωμάτων. Παράλληλα στηρίζουμε και συμμετέχουμε στην Αντιφασιστική Διαδήλωση της 18 Σεπτέμβρη.

14/9 στις 19.00 ΑΣΟΕΕ – Προβολή ντοκιμαντέρ σχετικά με την δολοφονία του ιταλού συντρόφου αντιφασίστα Dax στο Μιλάνο στις 16 Μάρτη του 2003 και συζήτηση με συντρόφους από το Μιλάνο σχετικά με την συγκεκριμένη περίοδο.

15/9 στις 19.00 ΑΣΟΕΕ – Εκδήλωση με θέμα την ανάδυση των σύγχρονων νεοφασιστικών μορφωμάτων και του νεοσυντηριτισμού στην Ευρώπη, με συμμετοχή συντρόφων/ισσών απο Ιταλία, Γαλλία και Ισπανία.

18/9 στηρίζουμε και συμμετέχουμε με αντιφασιστικό-αντικρατικό μπλοκ την διαδήλωση στο Κερατσίνι

https://athens.indymedia.org/post/1626457/