Αντιφασίστες / ριες από το κέντρο και τις γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά | Ανοιχτή Συζήτηση για την οργάνωση αντιφασιστικών δράσεων ενόψει των δημοτικών εκλογών και της ναζιστικής φιέστας της 1ης Νοεμβρίου (ΤΕΤΑΡΤΗ 27. 9 ΑΣΟΕΕ / 19:00)

Κράτος και κεφάλαιο γεννούν τον φασισμό

Μετά την συγκρότηση μαζικού και μαχητικού μπλοκ στην πορεία μνήμης για τα 10 χρόνια από τη δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα , την αντιφασιστική/αντικρατική παρέμβαση στη γειτονιά που δολοφονήθηκε ο μετανάστης εργάτης Σαφτάρ από φασιστοειδή στον Περισσό, τη διοργάνωση διεθνιστικού αντιφασιστικού διημέρου στην ΑΣΟΕΕ με τη συμμετοχή συντρόφων-συντροφισών από Ισπανία και Ιταλία, καλούμε σε Ανοιχτή Συζήτηση για την διοργάνωση αντιφασιστικών δράσεων το προσεχές διάστημα, ενόψει των δημοτικών εκλογών και της αναμενόμενης ναζιστικής φιέστας της 1ης Νοέμβρη με αφορμή την συμπλήρωση 10 ετών από την ένοπλη επίθεση στο Ν. Ηράκλειο, με την εκτέλεση δυο νεοναζί που περιφρουρούσαν τα γραφεία της Χ.Α

Φασίστες και Αφεντικά στου πηγαδιού τον πάτο ζήτω το παγκόσμιο προλεταριάτο –

Αλληλεγγύη στους 2 αγωνιστές που διώκονται για επιθέσεις εναντίον γραφείων της Χ.Α και συνελήφθησαν 4 χρόνια πριν, έπειτα από την πραγματοποίηση εμπρηστικής επίθεσης (1η Νοέμβρη 2019 ) στα κεντρικά γραφεία της Χ.Α. στην οδό Δηλιγιάννη, με αποτέλεσμα την καταστροφή του δεύτερου ορόφου που στεγαζόταν μεταξύ άλλων το πολιτικό γραφείο του γ.γ του κόμματος Ν. Μιχαλολιάκου.