Ταξική Αντεπίθεση | Τιμή στους αγωνιστές/τριες του Λαϊκού Μετώπου που έπεσαν μαχόμενοι στον αγώνα εναντία στον ιμπεριαλισμό και τον φασισμό (Συγκέντρωση Πρεσβεία Τουρκίας Παρασκευή 3/11 6μμ)

Τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου σε τουρκικό έδαφος κοντά στα ελληνοτουρκικά σύνορα έπεσαν μαχόμενοι ύστερα από σύγκρουση με τις τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας οι γνωστοί για την πλούσια αντιιμπεριαλιστική, αντιφασιστική και διεθνιστική τους δράση στην Ελλάδα – το κόστος της οποίας πλήρωσαν με διώξεις και φυλακίσεις- κομμουνιστές αγωνιστές/τριες Harika Kizilkaya, Burac Agarmis, Ozcan Guzel, Erdogan Cakir.
Στρατευμένα μέλη του διεθνούς μετώπου του προλεταριάτου και των λαών όλου του κόσμου που μάχεται για την απελευθέρωση από τον ιμπεριαλισμό, τον καπιταλισμό, τον φασισμό, οι Harika Kizilkaya, Burac Agarmis, Ozcan Guzel, Erdogan Cakir στέλνουν με τη ζωή και το θάνατο τους επαναστατικό κάλεσμα αντίστασης και αγώνα. Κάλεσμα στράτευσης, οργάνωσης και συνέχειας.
Τους αποχαιρετούμε συγκλονισμένοι, συγκινημένοι και υπερήφανοι που γνωρίσαμε δυο από αυτούς, υποσχόμενοι να κρατάμε το κάλεσμα τους πάντα ζωντανό όπως και να διατηρούμε πάντα στη καρδιά και το μυαλό μας το χαμόγελο τους. Εκείνο το μοναδικό χαμόγελο των αγωνιστών και των αγωνιστριών όλων των εποχών που «ξεκλειδώνει την αθανασία και λάμπει τον κόσμο για να μη νυχτώσει».

Harika Kizilkaya, Burac Agarmis, Ozcan Guzel, Erdogan Cakir ΑΘΑΝΑΤΟΙ
Δύναμη στους συντρόφους-σσες του Λαϊκού Μετώπου
Οι Τούρκοι Αγωνιστές και η Ιντιφάντα τον δρόμο στους λαούς θα δείχνουνε για πάντα!