Συνέλευση αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση | ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ – ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ! Να σαμποτάρουμε τη συμμετοχή της Ελλάδας στην ιμπεριαλιστική εκστρατεία στη Μέση Ανατολή (Στηρίζουμε το κάλεσμα για πανελλαδική κινητοποίηση για την Παλαιστίνη- Διαδήλωση προς τις πρεσβείες ΗΠΑ Ισραήλ Κυριακή 21/1 12.00 Συγκέντρωση Πάρκο Ελευθερίας)

Από την Ελλάδα μέχρι τη Γάζα: να ενώσουμε τις φωνές μας και την οργή μας. Σχεδόν 30.000 Παλαιστίνιοι έχουν δολοφονηθεί από τις σφαγές της ισραηλινής κατοχής μετά την επιχείρηση της Αντίστασης Πλημμύρα Al-Aqsa. Ο ιμπεριαλισμός, το κράτος- δολοφόνος του Ισραήλ και τα συνεργαζόμενα κράτη, όπως και το ελληνικό, διεξάγουν γενοκτονία εναντίον των Παλαιστινιακού λαού που ηρωικά συνεχίζει να αντιστέκεται. Κάτω από τα ερείπια των βομβαρδισμών και μέσα στους χιλιάδες τάφους, η αντίσταση και η θέληση για ζωή και λευτεριά ανθίζουν και νικούν με το όπλο στο χέρι, αποδεικνύοντας αυτό που η ιστορική πείρα έχει πολλαπλά αποστάξει. Καμιά δύναμη πυρός, κανένα όπλο μαζικής καταστροφής, καμιά εθνοκάθαρση δεν μπορεί να νικήσει λαούς ενωμένους και αποφασισμένους, λαούς επαναστατημένους, όπως ήταν, είναι και θα είναι ο παλαιστινιακός.

Την ίδια στιγμή οι επιθετικοί σχεδιασμοί ΗΠΑ Ισραήλ στη Μέση Ανατολή επεκτείνονται, όπως οι διαρκείς επιθέσεις κατά του Λιβάνου, η αποστολή αμερικανικού πολεμικού ναυτικού στην Ερυθρά Θάλασσα και βέβαια ο αμερικανοβρετανικός βομβαρδισμός της Υεμένης επιβεβαιώνουν.Ειδικότερα, η επίθεση κατά της Υεμένης, λίγες μόνο μέρες αφότου ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Αντονι Μπλίνκεν συναντήθηκε με όλα τα συνεργαζόμενα με το ΝΑΤΟ κράτη της περιοχής, ήταν μια σαφής κίνηση υπεράσπισης της σιωνιστικής οντότητας και προάσπισης παράλληλα των συμφερόντων του διεθνούς εφοπλισμού. Αλλά η Αντίσταση της Υεμένης δεν κάνει βήμα πίσω. Δείχνοντας με αμέριστη αυτοθυσία τη στήριξη της στον Παλαιστινιακό Λαό και την Αντίσταση του, διεξάγει αντιιμπεριαλιστική πάλη, συνεχίζοντας να χτυπά πλοία ΝΑΤΟϊκών συμφερόντων που μεταφέρουν στρατιωτικό εξοπλισμό και βοήθεια στο Ισραήλ, αποσταθεροποιώντας έτσι μια κρισιμη οικονομικά και γεωστρατηγικά ζώνη του παγκόσμιου καπιταλιστικού ιμπεριαλιστικού συστήματος. Γι’αυτό και αποτελεί φωτεινό σηματοδότη αντίστασης στην περιοχή της Ερυθράς Θάλασσας.

Η Παλαιστινιακή αντίσταση και η αντίσταση της Υεμένης, δείχνουν το δρόμο για τους καταπιεσμένους λαούς όλου του κόσμου. Γιατί έκαναν ξεκάθαρο παγκόσμια πως ο ιμπεριαλισμός δεν είναι ανίκητος, είναι χάρτινος τίγρης, μπορεί να χτυπηθεί και να ηττηθεί. Είναι χρέος μας να αγωνιστούμε για τη νίκη της αντίστασης, για τη λευτεριά της Παλαιστίνης και όλων των λαών της ευρύτερης περιοχής. Να ενωθούμε, να αγωνιστούμε και να νικήσουμε ενάντια στον ιμπεριαλισμό, το σιωνισμό και το συνεργαζόμενο ελληνικό κράτος, που για ακόμα μια φορά στην ιστορία του σπεύδει, στο ρόλο του πρόθυμου και καλού στρατιώτη των ΗΠΑ, να εμπλακεί ενεργά στο πλευρό των μακελάρηδων, στέλνοντας επίσημα φρεγάτα του πολεμικού ναυτικού στην Ερυθρά Θάλασσα, επιδιώκοντας τα δικά του οφέλη από την ιμπεριαλιστική εκστρατεία.

Μπροστά στις εξαιρετικά επικίνδυνες εξελίξεις που ανοίγει η ιμπεριαλιστική- σιωνιστική επιθετικότητα στην Παλαιστίνη και τη Μ. Ανατολή και η συμμετοχή του ελληνικού κράτους σε αυτήν, καλούμε σε επαγρύπνηση και επιφυλακή όλες τις δυνάμεις του μαζικού κινήματος. Οι επόμενες μέρες και εβδομάδες να μας βρουν στους δρόμους. Μαζικά, Αποφασιστικά, Μαχητικά!

Λευτεριά στην Παλαιστίνη! Αλληλεγγύη στο λαό της Υεμένης! Νίκη στα όπλα της Αντίστασης!
Εξω οι Βάσεις ΗΠΑ ΝΑΤΟ
Ταξικό Διεθνιστικό Μπλοκο στη συμμετοχή της Ελλάδας στον πόλεμο εναντίον του παλαιστινιακού και αραβικού λαού

Όλοι/όλες στην διαδήλωση, στις πρεσβείες ΗΠΑ και κράτους δολοφόνου του Ισραήλ, την Κυριακή 21/01!