Ταξική Αντεπίθεση | Ενάντια στην εμπλοκή του ελληνικού κράτους στον πόλεμο εναντίον του παλαιστινιακού λαού – Μπλόκο στη μετατροπή της Ελευσίνας σε αμερικανικό πολεμικό ορμητήριο (Διαδήλωση Ελευσίνα Τετάρτη, 25/10 7μμ -Συμμετέχουμε στο μπλοκ της Συνέλευσης Αλληλεγγύης στη Παλαιστινιακή Αντίσταση)

Αυτή η πολιορκία θα κρατήσει
ώσπου να τους διδάξουμε να γράφουν
όμορφη ποίηση: την ποίησή μας.
Μολύβι όλη-μέρα ο ουρανός
πύρινο τη νύχτα πορτοκάλι.
Μα η καρδιά μας σταθερή
σαν λουλούδι σκαλισμένο σε ασπίδα

Μαχμούντ Νταρουίς, Κατάσταση Πολιορκίας

Την ώρα που ο Ισραηλινός στρατός κατοχής με τις πλάτες του
ευρωατλαντικού ιμπεριαλισμού κλιμακώνει τη σφαγή στην Παλαιστίνη και προετοιμάζει το έδαφος για χερσαία επέμβαση στη Γάζα (δηλαδή για απόπειρα εθνοκάθαρσης του Παλαιστινιακού λαού), το ελληνικό κράτος αποφασίζει να βαθύνει ακόμα περισσότερο την εμπλοκή του στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ευθυγραμμιζόμενο πλήρως με τους
μακελάρηδες. Η αποστολή της φρεγάτας “Ψαράς” στην Ανατολική Μεσόγειο στο πλάι των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ και ο ειδικός ρόλος της στρατιωτικής βάσης της Σούδας συμπληρώνονται με την παραχώρηση και μετατροπή της 112 Πτέρυγας Μάχης της Ελευσίνας σε πολεμικό ορμητήριο της
αμερικάνικης πολεμικής μηχανής. Ταυτόχρονα, οι υπόλοιπες στρατιωτικές βάσεις και εγκαταστάσεις του ΝΑΤΟ από τη μια άκρη της Ελλάδας έως την άλλη βρίσκονται σε κατάσταση εγρήγορσης και “κόκκινου συναγερμού” εν όψει του γενικευμένου αιματοκυλίσματος που ετοιμάζεται.

Το ελληνικό κράτος δεν είναι “πηγή σταθερότητας” και “όαση ειρήνης” όπως αυτοδιαφημίζεται. Έχει πάρει θέση μάχης στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.Είναι συνένοχο με τους μακελάρηδες, έχει τα χέρια του βουτηγμένα στο αίμα του παλαιστινιακού λαού. Η πρόσφατη συνάντηση Μητσοτάκη Νετανιάχου στην Ιερουσαλήμ και η ρητή από μέρους της ελληνικής πλευράς δέσμευση για άνευ όρων ουσιαστικά –πέρα από κάποιες εύπεπτες διατυπώσεις- στήριξη «του δικαιώματος αυτοάμυνας του Ισραήλ απέναντι στην τρομοκρατία» αυτό ακριβώς επιβεβαιώνει.
Εμείς από τη θέση μας οφείλουμε να στήσουμε αναχώματα αντίστασης ενάντια στην ολοένα και βαθύτερη εμπλοκή του ελληνικού κράτους στην εν εξελίξει εθνοκάθαρση και να στείλουμε σινιάλο αλληλεγγύης στον αγωνιζόμενο Παλαιστινιακό λαό που συνεχίζει να ορθώνει το ανάστημά του ενάντια στο καθεστώς κατοχής και να παραδίδει σε όλους μας μαθήματα αξιοπρέπειας.
Οι μαζικές διαδηλώσεις των προηγούμενων ημερών να κλιμακωθούν και να γίνουν ορμητικό ποτάμι διεθνιστικής αλληλεγγύης και αντιιμπεριαλιστικού αγώνα που θα πνίξει τις αστικές και αμερικανονατοϊκές επιδιώξεις για τη σφαγή του παλαιστινιακού λαού, ανοίγοντας το δρόμο για τις συνολικές ρήξεις με τον Ιμπεριαλισμό, τον ελληνικό καπιταλισμό και το κράτος του που έχει ανάγκη η εποχή μας.

Αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό και την αντίσταση του- Οι λαοί νικούν με το όπλο στο χέρι!
Καμιά συμμετοχή της Ελλάδας στον πόλεμο εναντίον του παλαιστινιακού λαού!
Έξω οι Βάσεις των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ!

Διαδηλώσεις : Ελευσίνα, Τετάρτη 25/10 7μμ Ηρώων Πολυτεχνείου και Πάγκαλου
Αθήνα, Πέμπτη 26/10 Συγκέντρωση Προπύλαια 6:30μμ – Διαδήλωση Σύνταγμα 7:30μμ

Στηρίζουμε Συμμετέχουμε στο μπλοκ της Συνέλευσης Αλληλεγγύης στη Παλαιστινιακή Αντίσταση