Δηλώσεις μετανοίας δεν κάνουν οι αντάρτες, οι ιμπεριαλιστές οι μόνοι τρομοκράτες! (Ανταπόκριση από τη συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Ζ.Ι. Αμπνταλλά στη γαλλική πρεσβεία στις 5/4)

Φωνάζοντας δυνατά το σύνθημα που συμπυκνώνει το περιεχόμενο της τεσσαρακονταετούς ομηρίας του Ζ.Ι. Αμπνταλλά από το γαλλικό κράτος και τον σιωνισμό, η συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω από τη γαλλική πρεσβεία 35 περίπου συντρόφων/σσων -που κάλεσε η Δικτύωση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση εν όψει της εξέτασης του δεκάτου αιτήματος αποφυλάκισης του και στην οποία ανταποκρίθηκε με κάλεσμα της η Συνέλευση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση – τίμησε, για μια ακόμη φορά, μια εμβληματική μορφή του διεθνούς επαναστατικού αντιιμπεριαλιστικού κινήματος, όπως είναι Ζ. Ι. Αμπνταλλά. Έναν κομμουνιστή επαναστάτη, σάρκα από τη σάρκα της παλαιστινιακής αντίστασης, κομμάτι εκείνης της μοναδικής δρακογενιάς του επαναστατικού κινήματος των δεκαετιών 1970 και 1980, που έκανε πράξη το διαχρονικό σύνθημα “Οι λαοί νικούν με το όπλο στο χέρι”.
Σύντροφε Γερά ως τη Λευτεριά! Ενώνουμε το νου μας εκεί που ξέρουμε ότι και ο δικός του πετάει ελεύθερος σπάζοντας τα δεσμά της φυλακής. Στην Παλαιστίνη και στα ταμπούρια της Αντίστασης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε ύστερα από πολύ καιρό έξω ακριβώς από την γαλλική πρεσβεία την οποία φρουρούσαν δυνάμεις των ΜΑΤ. Στη συγκέντρωση διαβάστηκε κείμενο του αναρχικού πολιτικού κρατούμενου Δ. Χατζηβασιλειαδη, ενώ μετά το τέλος της συγκέντρωσης μπάτσοι σταμάτησαν δύο συντρόφους και μια συντρόφισσα που συμμετείχαν στη συγκέντρωση και τους προσήγαγαν στη ΓΑΔΑ παρότι είχαν τα χαρτιά τους.l