Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και πλήθος
Σισμανόγλειο Στάση Εργασίας 18/1/2022

ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ, 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ.

Σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία αναφέρει ότι «Το ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ Γενικό Νοσοκομείο μετατράπηκε για δεύτερη φορά σε Ειδικό Νοσοκομείο κορονοϊού. Χωρίς κανένα σχεδιασμό, χωρίς επαρκή στελέχωση, επιβάλλοντας υπερεργασία και υπερεφημεύρευση στο προσωπικό.

Στη Βόρεια και Ανατολική Αττική σήμερα δεν υφίσταται Γενικό Δημόσιο Νοσοκομείο για περιστατικά πλην κορονοϊού.

Το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο κορονοϊού.

Το Αμαλία Φλέμιγκ Νοσοκομείο κορονοϊού.

Το Παίδων Πεντέλης Εμβολιαστικό Κέντρο.

Σχεδιασμός στο πόδι ή αφήνουμε τον ιδιωτικό τομέα στην περιοχή να κάνει πάρτι;

Στο ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ σταμάτησε η λειτουργία εξετάσεων, θεραπειών, χειρουργικών επεμβάσεων γενικών περιστατικών.

Ασθενείς που είναι σε λίστα Αναμονής μήνες αναβάλλονται τα ραντεβού τους με κίνδυνο της ζωής τους.

Στο Νοσοκομείο αναπτύχθηκαν 290 κλίνες για περιστατικά κορονοϊού σε 7 κλινικές με μόνο 26 παθολόγους και πνευμονολόγους στο σύνολο.

Εξαιτίας αυτού για ασθενείς με κορονοϊό εφημερεύουν και τους παρακολουθούν γιατροί άλλων ειδικοτήτων (χειρουργοί, ουρολόγοι, οφθαλμίατροι, αλλεργιολόγοι κλπ).

Οι νοσηλευτές 2 σε κάθε βάρδια για 30 – 40 ασθενείς με κορονοϊό μεταξύ αυτών και διασωληνωμένων. Τι να προλάβουν να κάνουν νοσηλεία, φροντίδα;

Η ΜΕΘ 18 κλινών πάντα γεμάτη με αρκετούς ασθενείς διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ σε απλές κλινικές. Μετά αναρωτιούνται για την υψηλή θνητότητα. Δεν κρύβονται όσο και εάν προσπαθούν οι λόγοι που χάνουμε 90 ασθενείς με κορωνοϊό την ημέρα.

ΤΡΙΤΗ 18/01/2022 η ΠΟΕΔΗΝ καλύπτει και στηρίζει τη Στάση Εργασίας των εργαζομένων 9 – 12 και τη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στην πύλη του Νοσοκομείου 9π.μ.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ»

σχόλιο του George Petropoulos από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας:

ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ COVID ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΠΥΛΗ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ. ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Η ΕΞΕΤΑΣΗ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ, ΟΠΟΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ. ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΙΑΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ. ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟ ΕΣΥ, ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ.

Η ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ, ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ