Συνέλευση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση | Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το ΓΕΣ είναι στρατηγεία πολέμου εναντίον του παλαιστινιακού λαού! [Στηρίζουμε τη συγκέντρωση σωματείων- συλλογικοτήτων έξω από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας- Πέμπτη 22/11 6:30 μμ]

Την ώρα που ο Ισραηλινός στρατός κατοχής με τις πλάτες του ευρωατλαντικού ιμπεριαλισμού κλιμακώνει τη σφαγή στη Γάζα, καταγράφοντας στο ενεργητικό του πρωτοφανείς σφαγές ακόμα και για τη δική του αιματοβαμμένη ιστορία, το ελληνικό κράτος βαθαίνει ακόμα περισσότερο την εμπλοκή του στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ευθυγραμμιζόμενο πλήρως με τους μακελάρηδες. Η αποστολή της φρεγάτας “Ψαράς” στην Ανατολική Μεσόγειο στο πλάι των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ και ο ειδικός ρόλος της στρατιωτικής βάσης της Σούδας συμπληρώνονται με την παραχώρηση και μετατροπή της 112 Πτέρυγας Μάχης της Ελευσίνας σε αμερικανικό πολεμικό ορμητήριο για την αρωγή της σιωνιστικής πολεμικής μηχανής. Ταυτόχρονα, οι υπόλοιπες στρατιωτικές βάσεις και εγκαταστάσεις του ΝΑΤΟ από τη μια άκρη της Ελλάδας έως την άλλη βρίσκονται σε κατάσταση εγρήγορσης έτοιμες να συνδράμουν σε οποιαδήποτε εξέλιξη στη Μεσόγειο και τη Μ. Ανατολή.

Η ελληνική αστική τάξη και το κράτος της έχουν πάρει θέση μάχης στον πόλεμο. Και σε στρατιωτικό επίπεδο τη θέση αυτή την κρατά για λογαριασμό της ο ελληνικός στρατός, το ΓΕΣ και οι πολιτικοί του προϊστάμενοι, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας . Διαχρονικοί υπηρέτες των Ελλήνων καπιταλιστών και των ιμπεριαλιστών πατρώνων τους. Από τον Μάη του 1936 στη Θεσσαλονίκη ως το Γράμμο και από την Κορέα ως τη Χούντα. Και από τη Γιουγκοσλαβία ως το Ιράκ και τη Ζώνη του Σαχέλ.

Κόντρα στις βουλές της ελληνικής άρχουσας τάξης και των ιμπεριαλιστών ωστόσο, οι ισχυροί δεσμοί φιλίας με τον παλαιστινιακό λαό και το κίνημα αλληλεγγύης στην παλαιστινιακή αντίσταση, που με ιδιαίτερη μαζικότητα και ορμή εκφράζεται εδώ και έξι βδομάδες, θα βάλει ξανά την υπογραφή του στις εξελίξεις στεκόμενο ανάχωμα στις αστικές και ιμπεριαλιστικές επιδιώξεις.

Ύστερα από τη συγκλονιστική πορεία του Πολυτεχνείου, την Πέμπτη 23/11 διαδηλώνουμε έξω από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το ΓΕΣ για να βροντοφωνάξουμε το ταξικό μας μίσος απέναντι σε αυτόν τον δολοφονικό μηχανισμό του ελληνικού καπιταλισμού, απέναντι σε αυτό το δολοφονικό εξάρτημα του ιμπεριαλισμού και του σιωνισμού. Και για να ανεμίσουμε και πάλι τις σημαίες της παλαιστινιακής αντίστασης που μάχεται και νικάει με το όπλο στο χέρι!

Ταξικό Διεθνιστικό Μπλόκο στη συμμετοχή του ελληνικού κράτους στον πόλεμο Ισραήλ ΗΠΑ εναντίον του παλαιστινιακού λαού.

Καμία συμμετοχή της Ελλάδας σε στρατιωτική ενίσχυση του Ισραήλ κατά της Παλαιστίνης – Έξω οι Βάσεις των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.

Τερματισμός κάθε συνεργασίας, πολιτικής, οικονομικής, στρατιωτικής, πολιτιστικής με το προκεχωρημένο φυλάκιο των ιμπεριαλιστών στη Μέση Ανατολή: το Ισραήλ.

Λευτεριά στην Παλαιστίνη – Νίκη στα όπλα της Αντίστασης